Same dobroci... (1) Ja nie moge powiedzieć nic złego na Centrum medycze VII dwór. Naprawde ciesze... pacjent_20 Profesjonalni lekarze i bardzo sympatyczna obsługa (1) Profesjonalni lekarze i bardzo sympatyczna obsługa Agnieszka tragedia (1) Wyniki badań należy przedstawić telefonicznie natomiast dodzwonienie się... kor
GINEKOLOG (1) Gdy byłam w ciąży USG zostało mi zrobione tylko 1 raz (w 7 tygodniu ciąży), a... Aaaaaaa kpiesko a nawet bardzo (1) korzystam z usług tej przychodni już od wielu lat (niestety) i dwa razy... ewcia DR BYSTRZANOWSKA (1) Jestem Pacjentką tej przychodni chyba od dzieciństwa, obecnie mieszkam na... Marta K YennaP - opinia (1) Pediatrzy bardzo mili, ale umowic sie telefonicznie na wizyte - tragedia,... YennaP Skandal nie Przychodnia (1) Kilka lat temu byla rewelacyjna, teraz to totalna porazka. Najpierw o Pani... Trafiona Pacjent - namolny petent (1) Coz z tego, ze lekarze lecza jak trzeba, skoro personel pomocniczny dwoi sie... brr Po operacji pęcherzyka żółciowego (1) Oceniam bardzo wysoko profesjonalizm lekarza, który wykonywał moją operację.... Anna Klepczyńska skandal (1) zastanawiam sie jak to możliwe że w dobie rozdmuchanej profilaktyki raka... monika pacjentka - opinia (1) Bardzo polecam. Jestem zachwycona całą przychodnią. Pielegniarki i lekarki... pacjentka beznadziejna obsługa rejestracji (1) Cały grudzień nie można było zapisac się do lekarza-telefonicznie.Odsyłano do... Emerytka dr Zinkiewicz (1) Zgadzam się z Panią w 100%. Dr Zinkiewicz to wspaniały lekarz i zarazem... beata szynaka NEUROLOG (1) Jestem oburzona zachowanie pani neurolog ktora nie przyjęła mojej corki... MATKA obsługa jak w PRL-u (1) Panie niesympatyczne, łaskę robią ze pracują a w rozmowach między sobą... oburzona pacjętka Marek - opinia (1) Rewelacyjne, poprostu super jest możliwość rejestracji online i sprawdzanie... Marek bardzo słabo (1) rejestracja niekompetentna i niemila, z wielką łaską udziela jakichkolwiek... pacjentka Tak powinny wyglądać wszystkie przychodnie :) (1) Tak powinny wyglądać wszystkie przychodnie :) Bartek hmmm.... (1) Trudno ocenic tę przychodnię. Z jednej strony dwóch fajnych lekarzy (J. i G.)... JT