poradnia "K" funkcjonuje bez zarzutów !!! (1) jestem młodą mamą niespełna pół roku temu też byłam w ciąży i nie spodkałam... pacjentka Polecam (1) Przychodnia nie jest duża, ale jest miło i czysto. Panie w Recepcji szybko i... d monika - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z tej przychdni aby wszystkie przychodnie byly tak... monika
BRAWO (1) znakomita dr Małgorzata SŁOMIANA , szkoda,ze tylko ona jedna pacjent jeszcze sie taki nie urodził... (1) Miałem przyjemność rozmawiać z Panią kierownik nie raz i nie dwa nigdy nie... pacjent dlaczego?? (1) interesuje mnie w jaki sposob swissmed otrzymal ceryfikat jakosci iso i inne... pacjentka ja tu czegoś nie rozumiem! (1) jestem nową zarejestrowana w tej przychodni gdyż mam najbliżej i zależało mi... rozczarowana Pytanie... (1) Zapytanie..Ile kosztuje w Swiss"medzie operacja kregoslupa.Chodzi o... nataly69 REJESTRACJA (1) ZERO MOZLIWOSCI KONTAKTU TELEFONICZNEGO !!! pacjent Gdzie ten profesjonalizm (1) Swissmed już od dawna schodzi na psy. Lekarze dobrzy odchodzą, panie w... Weronika Profesjonalizm (1) Korzystam z tej przychodni od kilku lat w ramach abonamentu z mojej firmy i... Monika Jastrzębska Sport (1) Jestem sportowcem od 6 lat i jestem zmuszony z korzystania z usług tej... mateusz Nie mozna się do nich dodzwonić (1) Od paru dni dzwonię i dzwonię! Tam chyba nikt nie pracuje w rejestracji!... K.D Po prostu przychodnia (1) Chodzę do tej przychodni bo po prostu mam najbliżej. Ciężko też ocenić... ML cos strasznego :(((( (1) Lekarki zwłaszcza dr G. szoook jak taka osoba moze byc lekarzem??? dla tej... zniesmaczona tak tam pracują, że nawet (1) telefonu sie nie chce im odebrać. Bo i po co . Przecież piją kawkę magda Panie z przychodni są zawsze konkretne i służą informacją. (1) Od razu szybko da się wszystkiego dowiedzieć, panie w recepcji są bardzo miłe. Wrzeszczanin tragedia (1) gastrolog prywatnie poswiecil mi 3 minuty, wypisal recepte i zegnam, zadnych... beata a ja odwrotnie... (1) Jak dotąd nie spotkałam sie z nieżyczliwym czy niemiłym podejściem do mnie... Kasia Dobrzy specjaliści, miła obsługa, bydynek klimatyzowany (1) S