W obecnych czasach to raczej rzadki przypadek dobrej opieki medycznej (1) Carasimus MILE (1) Dzis bylam zarejestrowac sie do ginekologa bardzo mila obsluga ale denerwuja... internautkA a propos internisty (1) próbuje dostac sie do internisty od dwóch dni,niestety bezskutecznie,... chora
Elwira - opinia (1) Potwierdzam uwagi innych internautów: 1) obsługa w rejestracji nadal jak w... Elwira Elwira - opinia (1) Najgorsza jest "starsza" obsługa w rejestracji. Ale lekarze są "wporzo". Elwira Skuteczne leczenie dermatologiczne (1) Schorzenie, które przez 10 (!) lat opierało się dermatologom w publicznych... Sebastian Przychodnia, która dla której pacjent jest najważniejszy!!!! (1) Pierwszy raz spotkałam się z tak miłą obsługą rejestrując się do... ewik Ginekolog (1) Na pierwszy rzut oka Pan Ginekolog bardzo mily sympatyczny mozna sie nawet... była (na szczęście) pacjętka Astmatyk - opinia (1) Osobiście nie zgadzam się z negatywnymi opiniami. Od trzech lat leczę astmę... Astmatyk ZMIENIŁAM PRZYCHODNIĘ Z CAŁĄ RODZINĄ !!!!! (1) Przychonia tam to prywatny folwark.W grudniu zachorowało mi moje niemowlę -... andmarest Beznadzieja!! (1) W szczególnosci położna która nie odbiera telefonów i zaprasza sobie na "... Magda UWAGA NA WREDNĄ POŁOŻNĄ!! OMIJAĆ (1) Naprawde ostrzegam wszytskich przed pracujacą tam niewyruzomiałą, wredną... Aga MARCIN - opinia (1) Do poradni dzieci zdrowych nie ma osobnego wejścia trzeba przejść przez całą... MARCIN Tragedia.... (1) Najlepiej nie chorować. Część lekarzy ma całkowicie olewające podejście do... zawiedziona A ja jestem zadowolona (1) Jestem pacjentką tej przychodni od trzech lat,korzystam regularnie gdyz... PaniKa Laboratorium (1) bez zadnych komplikacji pobrana została krew od mojej 6-miesiecznej córci,... Ania Laboratorium (1) bez zadnych komplikacji pobrana została krew od mojej 6-miesiecznej córci,... Ania Kiepsko bo brak Konkurencji (1) Przychodnia teoretycznie świadczy usługi bardzo kompleksowo i nawet nie... Mcz Do Słomińskiego trzeba sią przyzwyczaić (1) Ale nie zgadzam się z opinią że to zły lekarz. Na pewno nie umie rozmawiać z... jolam POLI - opinia (1) Sama przychodnia jest nawet nawet tylko lekarze nie zbyt fajni tak jak... POLI