iksa - opinia (1) Faktycznie. Laryngolog to specjalista od zaliczania ilości pacjentów i... iksa Ta przychodnia to jest jedna wielka POMYŁKA !!! (1) Nigdy nie można dodzwonić się na rejestrację w godzinach kiedy można się... Marcin kasia - opinia (1) każdy z paracowników w recepcji podaje iina kwote za wizyte, usługi... kasia
Szanuj czas i pieniądz... (1) Jestem bardzo rozczarowana i zaniepokojona tym co się dzieje w tej... Mimo wszystko-wierny USŁUGOBIORC :) (1) Od lat leczę dzieci u pediatry dr Siemaszko na Morenie. Naprawdę dobry... pacjentka lukasz-pacjent - opinia (1) pani doktor komorowska to b. przesympatyczna osoba, na ktora mozna liczyc w... lukasz-pacjent jest bardzo dobrze (1) od 5 lat cierpiałem na bóle kręgosłupa,odwiedziłem paru lekarzy ,każdy... robocop Uwaga na kwalifikacje (1) W przychodni jako laryngolog zatrudniona jest pani, która nie ma... A. Grzeczka kameralna przychodnia (1) bardzo mała ale przez to bardzo fajna przychodnia, powinno być takich... Aleksandra Polanowska Obsługa - kontakt z pacjentem (1) Panie w rejestracji odnoszą się do pacjenta niegrzecznie nie noszą... Darek Nie jest źle (1) Wcześniej byłam zapisana do przychodni koło Opery. Po kolejnej akcji, gdy... gaba Jak jest kierownikiem to mysli ze wszystko moze (1) Jestem zbulwersowana podejsciem kierownika przychodni(ale nie tylko)do... monia POLECAM (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tą placówkę. Opieka zarówno korporacyjna... Ela Kownacka typowy nfz (1) Powiem tak: moja babcia chodzi tam od 15 lat i zadowolona jest ze swojego... Maria Trzecia wizyta (1) Mam wynik badania angio TK. Wizyta u lekarza specjalisty punktualnie o... Wiesław Szejerka Panie z rejestracji - porazka (1) Panie z rejestracji - porazka. Dodzwonic sie jest naprawde trudno, ostatnio... Anna Miłe podejście (1) Byłam tam na USG brzuszka mojej 5 miesiecznej córki. Bardzo miła pani,... anma Druga wizyta (1) Umówione badanie angioTK na 10:00. Godzina 10:10 już leżałem w urządzeniu.... Wiesław Szejerka Polecam (1) Przychodnia jest przyjazna pacjentom.Personel miły i kompetentny od recepcji... Łucja obsługa-rejestracja (2) Potwierdzam brak profesjonalizmu ze strony pań z rejestracji. Przepływ... kama