nowa jakość usług (1) miła atmosfera, obsługa pacjenta: fachowa i sprawna; polecam każdej osobie,... L.H. Moja przychodnia (1) Z usług przychodni korzystam od wielu lat. Zawsze byłam zachwycona miłą... wierna pacjentka TRAGEDIA (1) Panie w rejestracji powinne zmienić pracę. Są nie douczone, kiedy przyszłam... B1W
kasia - opinia (1) przychodnia bardzo ładna zadbana czysta .personel podejście do pacjenta super. kasia polecam (1) Miła, fachowa opieka, uśmiechnięte panie w rejestracji! Bez problemu... Ania ze Świetojańskiej dot. jakości pracy internisty i recepcji (2) Byłam pod wrażeniem życzliwości i dokładności badania dokonanego przez dr... Anna J. Zdecydowanie odradzam (1) Zdecydowanie odradzam wizytę w Evi-med\'zie. Dr O.i nie powinien wykonywać... AL-P kpina (1) nie można się dodzwonić, a lekarz do którego poszłam po raz pierwszy leczył... studentka dr B. - nie polecam (1) Dzisiaj na moje nieszczęście drugi raz zarejestrowałam się do dr B. Podczas... Pacjentka Nie polecam (1) Długi termin oczekiwania, bardzo niemiła obsługa/bardzo nieprzyjemna grubsza... apolka Opinia (1) Cieszę się z możliwości wyrażenia opinii o moim Lekarzu Pierwszego... Pacjentka wdzięczna za troskliwą Gastroskopia (1) Gastroskopia przeprowadzona bardzo szybko, siostra, która pomagała lekarzowi... Katazryna ocena (1) do lek.neurologa{pomimo umówionej godziny}trzeba czeka czasami 2 godz.nie... stanisław Rejestracja super! (1) Jeszcze nie byłem na wizycie, ale sam sposób rejestracji świadczy o tym jak... Wonaszek Piotr warto! (1) swietna obsluga, pobieranie krwi pierwszy raz bylo przyjemnoscia a nie... igielka Jestem bardzo zadowolona z opieki medycznej (1) Od samego początku należę do tej przychodni. Obecie i moje dziecko tam... jedna z wielu pacjentek bardzo miło (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa już od samego początku. Fachowe... diva ORTOPEDIA (1) W dniu 18.02.2009 byłam u lekarza ortopedy, ponieważ jestm po wypadku... wwwwwww poradnia K (1) Skorzystałam z usług poradni K po raz pierwszy. Mogę powiedzieć dwie rzeczy:... iga Tragedia!!! (1) Uczęszczalem do kliniki niejednokrotnie. Przewaznie korzystalem z uslug... Mariusz