Przystań Liliany

Hotele dla zwierząt

Straszyn, Poprzeczna 78

Danuta I. Korzeniewska - opinia (2) Miejsce przepiękne! Duży wybieg dla pupili z możliwością zabaw i szkolenie.... Danuta I. Korzeniewska Marek - opinia (2) Koffi był tydzień w przystani i wypoczął chyba lepiej od nas:). Warunki... Marek Sandra - opinia (2) Jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami suczki z hodowli Magic Victory FCI.... Sandra
Joanna Sch. - opinia (2) Morty nie moze sie doczekac wejscia do hotelu, skacze na plot i domaga sie... Joanna Sch. Krystyna - opinia (2) Profesionalizm i Serce dla zwierząt.Polecam z czystym sumieniem.Krystyna Krystyna Krzysztof janowski - opinia (1) Pełny profesjonalizm pod każdym względem spowodowany bezgraniczną miłością do... Krzysztof janowski Agata - opinia (2) Jestem właścicielką siedmiomiesięcznej suczki z hodowli Magic Victory FCI.... Agata Irena Godoń - opinia (2) Bardzo polecamy hotelik. Nasza Figa była gościem hotelu 2tyg. Wróciła cała... Irena Godoń Natalia - opinia (2) Nie ma lepszego miejsca dla pupila. Natalia Marcin - opinia (2) Profesjonalna hodowla i hotelik dla zwierząt. Super wiedza i wielkie serce... Marcin Paweł - opinia (2) Moja córka bardzo bała się piesków, po zajęciach zauważyliśmy znaczącą... Paweł Anna - opinia (3) Najlepszy hotel dla psów jaki znam ;) Dzięki odpowiedniemu podejściu pies nie... Anna Anna - opinia (1) Dogoterapia prowadzona z prawdziwą pasją, ogromnym doświadczeniem i wielką... Anna Anna - opinia (1) Profesjonalne podejście zarówno do właścicieli jak i psów. Dzięki temu... Anna Armani (2) Nasze spotkanie z Panią Lilianą Madejska i jej hodowlą poskutkowało zakupem... Katarzyna szkoleniew przystani (2) Przeszliśmy szkolenie z buldożkiem 1 i 2 etap szkolenie bardzo skuteczne... Magda i Melbur wielkie słowa podziękowania - Cezar owczarek niemiecki (2) Chciałbym w tym miejscu bardzo serdecznie podziękować Pani Lilianie oraz... Tomasz Profesjonalne szkolenie (2) Szkolenie profesjonalne i skuteczne, mnóstwo cierpliwości zarówno do psów jak... Łukasz Tosia, okiełznany "wulkan energii" (2) Wspaniała atmosfera i podejście do zwierząt. Nasza Tosia uczestniczyła w... Krystyna i Paulina SZKOLENIE NA MEDAL (1) Miałam wielką przyjemność być na szkoleniu z moją 4 miesięczną suczką UNICA... Małgosia