Przystań Liliany

Hotele dla zwierząt

Straszyn, Poprzeczna 78

Paulina - ocena (2) Wspaniała opieka, ludzie z ogromną wiedzą, a co najważniejsze z sercem pełnym... Paulina Krystyna - ocena (2) Nasz pies (Bunkier - owczarek niemiecki) był w hotelu już trzy razy. Zawsze... Krystyna Agnieszka - ocena (2) Bardzo dziękuje za opiekę nad naszym Fado Agnieszka
Monika - ocena (2) Kolejny pobyt psiaków w Hotelu i po raz kolejny wszyscy zadowoleni :) Monika Jan - ocena (2) Nasz pupil Faro przebywał już kilkakrotnie w wspaniałym miejscu i w... Jan Iwona - ocena (2) Wspaniała przestrzeń wewnątrz i na zewnątrz, plus profesjonalna opieka nad... Iwona Klaudia Kapusta - ocena (1) Pani Lilianie oraz Panu Jarkowi powierzam swojego czworonoga regularnie. Po... Klaudia Kapusta Magdalena - ocena (2) Pieski są bardzo profesjonalne zaopiekowane Pani Liliana z dużą starannością... Magdalena Marcin - ocena (2) Sprawdzony hotel dla psów, z którego korzystamy od lat. Nasz labrador... Marcin Martyna - ocena (2) Idealne warunki, profesjonalne podejście właścicieli Martyna Ania - ocena (2) Cudowne miejsce gdzie psiaki są zaopiekowane i szczęśliwe! Po pierwsze i dla... Ania Rafał - ocena (2) Świetne warunki, ludzie kochający zwierzaki, polecam Rafał Teresa T - ocena (2) Dziękuję za opiekę nad moją sunią. Wróciła wybawiona i bardzo zadowolona. Teresa T Agnieszka - ocena (2) Dzień dobry, oddajemy naszą Maggie pod opiekę Pani Liliany od 5 lat i zawsze... Agnieszka Piotr Małkowski - opinia (2) Mam wielkie zaufanie do Pani Liliany i jej hotelu dla psów. Polecam to miejsce. Piotr Małkowski Elisa - opinia (2) Bardzo chcialam podziekowac za opieke nad moimi pieskami. Sa to dwie... Elisa Natalia - opinia (2) Niedawno wróciliśmy z majówkowego wyjazdu. A nasze salukowe panny Fara i... Natalia Martyna - opinia (2) Z całego serca polecamy Przystań Liliany, nasz pies był tam 8 miesięcy, miał... Martyna Izabela - opinia (2) Rewelacyjny hotel dla piesków! Wspaniali właściciele, behawioryści,... Izabela Justyna - opinia (2) Wszystko super - zostawiłam 3 pieski na 4 dni pod opieką Przytani i jestem... Justyna