Przystań Liliany

Hotele dla zwierząt

Straszyn, Poprzeczna 78

Wspaniały hotel dla piesków, który tworzą cudowni ludzie. (2) Z czystym sumieniem polecam hotel u Pani Liliany i Pana Jarka. Zanim trafiłam... Ania i Goti Cudowne miejsce ! (2) Chciałabym szczerze polecić to wspaniałe miejsce dla naszych kochanych... Kasia Rewelacja !!! (1) Cudowne miejsce dla czworonożnego pupila !!. Duży, ogrodzony teren z własnym... Roman
Hotelik (1) Bardzo polecam :), za każdym razem jak wyjeżdżamy nasz kochany piesek... Gosia Szkolenia u Pani Liliany dla szczeniąt i psów młodych (1) Polecam szkolenia u Pani Liliana Madejska. Są profesjonalne z indywidualnym... Piotr Ziębowicz Szkoła szczeniąt i szkoła młodych psów (1) Gorąco polecam, jeżeli koś ma wątpliwości to już ich nie powinien mieć,... Monika Świetny hotelik dla zwierząt (1) Skorzystałem z hoteliku dla mojej Ayli w zeszłym roku. Pies był na prawdziwym... Krystian Bardzo serdecznie polecamy! Będziemy wracać (1) To była nasza pierwsza wizyta z młodym labradorkiem u Pani Liliany. Wszystko... Bartek Szkoła Szczeniąt - polecam :) (1) Od kilku tygodni uczęszczam z moją sznaucerką miniaturową do Szkoły Szczeniąt... Lucyna Długie wakacje (1) Nasz pies miał wspaniałe wakacje w Przystani Liliany. Ten czas dobrze mu... Angelika POLECAM (1) Witam, bardzo bardzo gorąco polecam Panią Lilianę. mój pies wrócił wypoczęty... lucyna Polecam wszystkim właścicielom psów (1) Do Pani Liliany trafiłam pod koniec czerwca. Pierwsza lekcja była... Magda Przystań Liliany (1) Przystań Liliany jest miejscem, w którym każdy pies poczuje się jak w niebie.... Martyna Polecam Przystan Pani Liliany z calego serca! (1) Ciesze sie ze mialam szczescie trafic do Przystani i do Pani Liliany z moja,... Lucyna Rozanska wspaniały trener! (1) Do Liliany trafiłam już jakiś czas temu z moją ukochaną, najdroższą... Ania z Viki i Mili Ania z Danzą (1) Polecam Przystań wszystkim,a szczególnie tym którzy chcą być szczęśliwymi... Ania Olszewska Wspaniałe miejsce! (1) W czerwcu trafiła do naszego domu kolejna suczka rasy beagle o imieniu... Iwona SUPER HOTEL:):) (1) Pierwszy raz zostawialiśmy psa w hotelu,bardzo długo szukaliśmy i nie... Sylwia Najlepszy psi hotelik! (1) Wspaniały hotelik prowadzony przez Panią Lilianę i Pana Jarka - ludzi z... Anna Ania - opinia (1) Liliana jest wspaniałym i doświadczonym trenerem, która dzięki swojej... Ania