Przystań Liliany

Hotele dla zwierząt

Straszyn, Poprzeczna 78

GORĄCO POLECAM !!!! (1) Jeżeli nie macie gdzie zostawić Waszych pupili GORĄCO POLECAM to miejsce!!... Ewelina z Kajtkiem 3 dni, które zmieniły wszystko... (1) Postawieni przed koniecznością wyjazdu, szukaliśmy Domu dla naszego niespełna... Buddy, Asia, Ola, Łukasz i Barte Tu pies też ma wczasy :-) (1) Moja Majka spędziła w "Przystani u Liliany" tydzień.W tym czasie miałam z p.... Barbra134
Gorąco polecamy!! (1) Z moim kundelkiem Dżekim jesteśmy po dwóch lekcjach u p. Liliany,która nie... Ola Hotel Marzenie (1) O takim hotelu marzyliśmy razem z moimi pieskami i nawet nie wiedzieliśmy, że... Grażyna misio (1) gorąco polecamy państwu hotelik dla piesków u pani liliany. nasz miś, piesek... rodzinka misia molos na przystani :) (1) Dopiero kilka dni temu odebralam swojego psa od Pani Liliany, dlatego tez na... Ania Pozdrowienia od Dextera :) (1) Mamy przyjemność korzystać z wiedzy, umiejętności i wielkiego serca Pani... Mirka żeby pies też miał wczasy... (1) polecam pobyt u Pani Liliany. Z ogromną troską, pasją i profesjonalizmem... Małgosia bez wahania polecam. (1) Niewątpliwie najlepsze miejsce jakie mogłam znaleźć dla moich kotków. W... Agata Polecamy gorąco (1) Szukaliśmy na czas wyjazdu hotelu dla naszej suni Lenki, chcieliśmy by... Lenka Obciach i jego pobyt na Przystani (2) Wspaniała opieka i wspaniali ludzie! Nasz ukochany Obciach miał fantastyczną... Magda SUPER!!!! (1) Niedawno odwiedziłam Przystań z moja sunią, ponieważ mój pies wykazywał... gosia Wyżeł weimarski Boss (1) Z czystym sumieniem polecam wszystkim Przystań u Liliany. Nasz psiak z natury... Kasia opinia (1) Mój piesek (chart rosyjski ze schronikska) przebywał u Liliany przez okres... Kasia Fajne miejsce na hasanie dla psiaka (1) Miałam okazję odwiedzić Przystań u Liliany i muszę przyznać, że to raj dla... Agnieszka Polecam! (1) Hotel dla Zwierząt spełnił moje wszystkie oczekiwania dotyczące pobytu mojego... Jacek zawłaszczanie miski (1) Byłam na trzykrotnym szkoleniu z moim psem, miał problem z zawłaszczaniem... izi POLECAM, POLECAM, POLECAM (1) Lilianie udało się utemperować najbardziej niesfornego, diabelskiego psa pod... fastcat Przystań u Liliany - polecam bardzo (1) Pani Liiana w krótkim czasie " opanowała " agresję u psiaka, który rzucał się... Elżbieta