Maciej - ocena (1) Jeżeli szukacie świetnego miejsca dla waszego auta to polecam serdecznie... Maciej Dawid - ocena (1) firma godna polecenia Dawid Damian - ocena (1) Profesionalna usługa Damian
Piotr Komorowski - ocena (1) Precyzja, perfekcjonizm i pasja do detailingu aut sprawia że po każdej... Piotr Komorowski Ania - ocena (1) Profesjonalnie wykonana usługa. Bardzo kompetentna i uprzejma obsługa. Z... Ania Michał - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta. Usługa wykonana na najwyższym poziomie.... Michał Krzysztof - ocena (1) Pełna profeska, auta nie poznałem, tak odzyskało kolor ! Polecam! Krzysztof Kacper Rabęda - ocena (1) Bardzo dobra obsługa :) Kacper Rabęda Adam - ocena (1) Auto wyjechało jak z salonuczysciutkie i pachnace,polecam taka firmę i życzę... Adam Adam - ocena (1) Bardzo ładnie i drobiazgowo wykonana usluganic dodać nic ująć, pozdrawiam Adam Adam - ocena (1) Bardzo fajna i solidna firma,szybko,tanio i solidnie,a w szczególności... Adam Dobaj - ocena (1) Dokładnie tak jak chciałem , idealna współpraca Dobaj Alan - ocena (1) Polecam, pełen profesjonalizm Alan Ola - ocena (1) Samochód wyczyszczony na błysk! Profesjonalna i szybka obsługa. Z całego... Ola Kamila - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pure Car. Zdecydowanie mogę polecić za... Kamila Jakub - ocena (1) Mustang, lśni a środek jak nowy Jakub Dawid - ocena (1) Studio detailingowe to prawdziwa oaza dla samochodów, gdzie każda kropla,... Dawid Damian Modziński - ocena (1) Samochód zmienił się nie do poznania. Byłem pod ogromnym wrażeniem wykonanej... Damian Modziński Dawid Łapiński - ocena (1) Najlepiej wykonana robota Dawid Łapiński Adi - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, samochód nie do poznania. Polecam Adi