Karolina Pytkowska - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z oklejenia samochodu! Wszystko bardzo dokładnie i... Karolina Pytkowska Dominika - ocena (2) Polecam - same poztytywne wrażenia. Panowie mocno przykładają się by auto... Dominika Hubert - ocena (1) dobra ekipa! polecam, nie zawiodłem się Hubert
Wojtek - ocena (1) Pure Car Studio super okleja auta, efekty są świetne! Pracują z pasją i... Wojtek Grzegorz - ocena (1) Pure Car Studio robi świetną robotę przy oklejaniu aut efekty są super! Z... Grzegorz Albert - ocena (1) Pure Car Studio to prawdziwi specjaliści w oklejaniu pojazdów, oferujący... Albert Jabul - ocena (1) Auto oklejone bardzo dokładnie, folia jest praktycznie niewidoczna na czym mi... Jabul Bmw team - ocena (1) Zaklad na wysokim poziomie Bmw team Automaniak - ocena (1) Super zakład Chłopaki robią robote Automaniak Aneta - ocena (1) Polecam Pure Car Aneta Rafał D - ocena (1) Zakład na wysokim poziomie Rafał D Ola - ocena (1) Bardzo polecam! Profesjonalna obsługa i oklejanie aut na najwyższym poziomie. Ola Marcin - ocena (1) Swoje Audi przed sprzedażą oddałem w ręce pana Michała. Wygląd z zewnątrz jak... Marcin Rafał - ocena (1) Polecam pure car Rafał Stanisław - ocena (1) Mega podejście, termin utrzymany, polecam gorąco! Stanisław Ilona - ocena (1) Super! Polecam chłopaków z PureCar. Wrócę tam z pewnością niedługo! Ilona Michał - ocena (1) Super obsługa, pełen profesjonalizm i terminowość ! Auto wyjechało jak nowe.... Michał Mateusz - ocena (1) Usługa oklejania auta folią ochronną została wykonana perfekcyjnie. Folia... Mateusz Łukasz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z pracy chłopaków pełen profesjonalizm, trafne... Łukasz Filip - ocena (1) Bardzo dokładne wykonanie. Polecam. Napewno wrócę do chłopaków ! Filip