Piotr - ocena (1) Chlopaki z Pure robia robote, mialem stycznosc z wieloma auto detailingami... Piotr Bartosz Bednarski - ocena (1) Profesjonalna firma detailingowa z dużą dbałością o szczegóły. Auto po... Bartosz Bednarski Krystyna - ocena (1) Najlepsza firma oferująca oklejanie aut w trojmiescie . Krystyna
Robert - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam auto detailing Purecar! Profesjonalne podejście... Robert Theo - ocena (1) Klasa ,klasa i jeszcze raz klasa wielkie brawa dla Panów Theo Adrian - ocena (1) Jestem pod wrażeniem odgruzowania mojego auta w pure car studio. chłopaki... Adrian Tomek - ocena (1) Obsługa miła i profesjonalna, wszystko dopracowane w szczegółach. Każdy... Tomek Maciej - ocena (1) Prosta rzecz jak serwis powłoki a wykonana bez błędnie. Każdemu polecam... Maciej Kamil - ocena (1) Zaczynając od samego mycia , sprzątania , nakładanie różnorakich powłok... Kamil Magdalena - ocena (1) Bardzo polecam to studio autodetailingu. Lakier po odświeżeniu nabrał blasku... Magdalena Jak - ocena (1) Znają się na rzeczy. Rzetelnie i w umówionym terminie. Jestem bardzo zadowolony Jak Karolina Pytkowska - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z oklejenia samochodu! Wszystko bardzo dokładnie i... Karolina Pytkowska Dominika - ocena (2) Polecam - same poztytywne wrażenia. Panowie mocno przykładają się by auto... Dominika Hubert - ocena (1) dobra ekipa! polecam, nie zawiodłem się Hubert Wojtek - ocena (1) Pure Car Studio super okleja auta, efekty są świetne! Pracują z pasją i... Wojtek Grzegorz - ocena (1) Pure Car Studio robi świetną robotę przy oklejaniu aut efekty są super! Z... Grzegorz Albert - ocena (1) Pure Car Studio to prawdziwi specjaliści w oklejaniu pojazdów, oferujący... Albert Jabul - ocena (1) Auto oklejone bardzo dokładnie, folia jest praktycznie niewidoczna na czym mi... Jabul Bmw team - ocena (1) Zaklad na wysokim poziomie Bmw team Automaniak - ocena (1) Super zakład Chłopaki robią robote Automaniak