ROWERSI - Sklep i Serwis rowerowy

Sklepy i serwisy rowerowe

Gdańsk, Tytusa Chałubińskiego 27B

Ludzie z rowerową pasją;)) (1) Polecam! Pani z wiecznie naprawianym nieb Adam - opinia (1) Spoko ludzie, przyjazna atmosfera, dobry serwis i spory wybór. Nic dodać nic... Adam godny polecenia (1) To wspaniale, że na Chełmie jest taki sklep i serwis. Kupując tam 3 rowerki w... tomek
pozytywnie (1) Sympatyczna obsluga, fachowa porada, dobry serwis - czego wiecej potrzeba?... Glowacki Kolesie naprawdę przyjaźnie nastawieni. (1) Potrafią bezinteresownie udzielić fachowej porady,serwis naprawdę bomba,ceny... MarioB BOGUSŁAWA STRUZYNA - opinia (1) JESTEM BARDZO SZCZEŚLIWA,ŻE TAKI SERWIS I SKLEP ISTNIEJE. ZAFASCYNOWALI... BOGUSŁAWA STRUZYNA Nie zawiodłem się - polecam! (1) Krótki telefon: "macie?" - "mamy!". Szybka decyzja, naprawa - wymiana... Medyk Miejsce przyjazne rowerzystom (1) Kupiłem tu rower dla swojej dziewczyny i dawno nie spotkałem sie z tak miła... Fidelio Polecam ten sklep! (1) Kupiłem w tym sklepie rower górski Merida MATTS SUB 40, z którego jestem... Jarek On Gd - opinia (1) Mozna miło pogadać i zamówić części. Rowerki przygotowywane bardzo... On Gd Teraz to mój ulubiony sklep :) (1) Gorąco polecam wszystkim ten sklep. Obsługa bardzo miła i konkretna.... Crazy Gorąco polecam :) (1) Mam kupiony tam rower od kilku dni a przeszedł już wiele :) wtajemniczeni... IZA SUPER! (1) Kupiłem u tych Państwa rower, jestem niesłychanie zadowolony, nawet z... wilku klient - opinia (1) Miła i rzetelna obsługa. Sprawny serwis i rabaty przy większym zakupie.... klient