ROWERSI - Sklep i Serwis rowerowy

Sklepy i serwisy rowerowe

Gdańsk, Tytusa Chałubińskiego 27B

Grzegorz - opinia (1) Szybka wymiana uszkodzonej ośki przedniego koła Grzegorz Dominik - opinia (1) Upewniłem się że rower jest bezpieczny do jazdy :) Dominik Korm - opinia (1) Fachowo i profesjonalnie, a to że czasem trzeba poczekać to normalne- w... Korm
Tomasz - opinia (1) Najlepsi profesjonaliści. Od wielu lat serwisuję u Rowersów i kiedy... Tomasz Tomasz - opinia (1) Dzięki Broda uratowałeś mi tyłek -pomógł w dzień wolny od pracy bo byłbym w... Tomasz Pawel - opinia (1) najlepszy serwis w Trójmieście, jak trzeba dostępni 24h Pawel JP - opinia (2) Gdyby mnie ktoś zapytał o opinię wczoraj to mógłbym tylko chwalić -... JP m - opinia (1) "Rowersi" to wg mnie najlepszy serwis w Gdańsku. Od kilku lat serwisuje u... m Joshhh - opinia (1) Byłem pare razy. Rower zawsze był naprawiony fachowo, miła obsługa,... Joshhh Grzegorz - opinia (1) Super ekipa. Panowie są kompetentni i życzliwi. Ceny przystępne. Na pewno tam... Grzegorz Agata - opinia (1) Świetna obsługa! Jestem zadowolona zarówno z serwisu, jak i z wydarzenia... Agata Natalia - opinia (1) Powiem tylko tak odpowiedni ludzie na odpowiednim stanowisku. Super konkretna... Natalia Polecam :) (1) Usług rowersow korzystałem kilkakrotnie, nie zawiodłem się ani razu obsługa i... MrKomugiko Serwis na 5+ (1) Bardzo profesjonalna obsługa, która szybko i rzeczowo wytłumaczy w czym... Paweł Regliński Zdecydowanie Polecam! (1) Serwis mojego roweru wykonany perfekcyjnie. Ostatni raz w sklepie byłem 4... Marcin Rowersi górą (2) Super sklep super obsługa i Przystojny na maka szef , piękne czarne oczy!!! Blondynka Serwis z powolaniem :) (1) Gorąco polecam, są to profesjonalni hobbyści, wystarczy pogadać o rowerach to... Green Polecam! (1) Jak ktoś ceni sobie jakość to dobrze trafił. Co do cen każdy ma wybor, można... Łukasz Mój rower to teraz rakieta ! (1) Oddałem Chłopakom z serwisu rower, który już ledwo dychał. Napęd dobity... Konrad Kosmiczna suma "za naprawę" która pogorszyła stan mojego roweru. (2) Rower oddałem w końcówce maja do serwisu, gdy był to rowerowy szał i w... Łukasz