ROWERSI - Sklep i Serwis rowerowy

Sklepy i serwisy rowerowe

Gdańsk, Tytusa Chałubińskiego 27B

Polecam (1) Szybka miła ,profesjonalna obsługa. Klient z rowerem z marketu nareszcie nie... Mirek Autoryzowany serwis tylko z nazwy (6) 11.03 - 1 wiz 19.05 - 2 wiz - Doregulowane przerzutki, zignorowane moje uwagi... Paweł Bardzo dobry serwis (1) Szczerze polecam. Nic dodać nic ująć. Byłem już tam dwa razy i nie mam na co... Adam
Polecam (1) Serdecznie polecam,wszystko szybko i sprawnie, mila obsluga Oskar Super (1) Chciałam pochwalić sklep rowerowy Rowersi. Młoda obsługa - ale bardzo... Małgorzata Komentarze mocno naciągane - Absolutnie nie polecam (2) Serwis nastawiony typowo na ilość a nie jakość. Chcą zrobić jak najwięcej a... Piotr Absoulutnie najlepszy serwis rowerowy w jakim bylem ;) (1) Chlopaki zalatwili nowe kola przelozyli i odpicowali moja maszyne do... Filip Mowinski Najlepszy serwis w Trójmieście (1) Serwis który można polecieć z ręką na serce. Szybki i solidny serwis. Często... Grzegorz Pro obsluga, nie tylko w sklepie. (1) Rzadko wystawiam opinie, ale tu się należy. Wracam zmęczony po wycieczce,... tomek Posłuchałam opinii - nie pożałowałam! (1) Obiecałam, że wystawię ocenę po jeździe próbnej roweru, który został... Alina Chmielnicka Polecam jeszcze raz polecam (1) Nic dodać nic ująć. Po prostu super. Rady w sprawie doboru części, super... Dawid Polecam! (1) Wielkie podziękowania za super naprawę roweru mojego dziecka. Z czystym... Puky Wiktor po raz kolejny dzięki ! (1) Co tu dużo pisać..PETARDA...szybko, tanio i bardzo fachowo. Po raz kolejny... kolarz fachowo od reki w potrzebie (1) Po 19 latach poza krajem przylecialem z rowerem do kraju, no i niestety... Algkalv Polecam (1) Zdecydowanie polecam. Swietni fachowcy, ktorzy doradza a nie wepchna na sile... qbi Polecam! (1) Co tu dużo mówić Emotikon smile My kobiety jesteśmy wybredne i ciężko nam... Magda Polecam!!!! (1) Serdeczne pozdrowienia dla wlasciciela Piotrka.Dziekuje za szybkie i fachowe... Slawomir Regulacja sprzetu (1) Szybka i fachowa obsługa jak i sama naprawa. Naprawdę polecam. Miło szybko... Damian Serwis Roweru Kellys (1) SERWIS PIERWSZA KLASA Nie mogłem wyregulować hamulców w moim nowym... Grunt dobra robota (1) Dobra robota i obsługa, myślę że fachowa, bo wszystko jak na razie jest w... Mariusz