ROWERSI - Sklep i Serwis rowerowy

Sklepy i serwisy rowerowe

Gdańsk, Tytusa Chałubińskiego 27B

Szczerze polecam-SUPER (1) Nie ma takich niedociągnieć w rowerze, z ktorym by sobie Panowie nie... Rafał Rewelacja ! (1) szybko i sprawnie, miło i przyjemnie , przerzutka nie działa - 3 minuty u... Dżeny Polecam (1) Chłopaki znają się na sprawie niczego jak dotąd nie spieprzyli a wręcz... Damian
SUPER!!! (1) Jestem naprawde bardzo zadowolony z powodu trafienia do tego sklepu...... Indianin rozczarowanie (2) Pan podczas pierwszego spotkania wydawał się być osobą bardzo miłą i... anna młoda. - opinia (1) najlepsza obsługa w trójmieście, zawsze znajdą czas na... młoda. milord zbych - opinia (1) Cud miod i maliny. Serwis pierwsza klasa, krzychu daje serwisowego ognia.... milord zbych Najlepszy serwis w trojmiescie! (1) świetny serwis, radzą sobie dosłownie ze wszystkim, w innych serwisach... Majki Fantastyczny sklep (1) Nikt nie potrafi się zaopiekować moimi rowerkami jak Rowersi... Do tej pory... Kolarz Super (1) Nie ma co ukrywać ludzie z pasją do rowerów, wiedzą co robią i robią to... rowerzystka Polecam! (1) Panowie w serwisie są bardzo profesjonalni a przy tym również mili co nie... biker profesjonalny i szybki serwis w przystępnej cenie (1) Poszukując serwisu rowerowego, który sprawnie i profesjonalnie zajmie się... giant(p) super serwis (1) Zakupiłem u nich parę części koło wycentrowali i założyli kasetę gratis.... Krzysiek Polecam!!! (1) Rzetelny serwis. Miła i kompetentna obsługa bez zbędnych technik sprzedaży.... K.A. Rowery z pasją! (1) Już nie raz korzystałem z serwisu Rowersi i za każdym razem odbieram rower... raccoonstars Mój ulubiony sklep rowerowy w trójmieście (1) W większości sklepów rowerowych mam wrażenie, że jestem obsługiwany przez... Tomek Świetny serwis rowerowy (1) Oddałem prawie dwudziestoletni rower po przejściach w ręce mechaników z tego... madagaskar Polecam! (1) Polecam.Nawiązałem kontakt drogą mailową w sprawie wymiany opon.Szybka... GrandRiczi serdecznie polecam (1) Odwiedziłem kilka serwisów w Gdańsku, bez rewelacji. A tu, na pierwszy rzut... Kross Level A2 To jest najlepszy sklep na swiecie !! (3) Pierwszy raz skorzystałem ze sklepu i nie żałuje !! Mają wszystko, mają... REPSOL466