ROWERSI - Sklep i Serwis rowerowy

Sklepy i serwisy rowerowe

Gdańsk, Tytusa Chałubińskiego 27B

Polecam! (1) Bardzo miła i fachowa obsługa! Spory wybór (kupowałam rower z dużą ilością... K2 fachowa obsługa (1) Skorzystałem dzisiaj z serwisu przy wymianie pedałów, przy okazji pan z... Dawid M. - opinia (1) Mój rower od momentu złożenia nie wyglądał tak dobrze, jak po serwisie u... M.
100% Pasji + 100% Prowesjonalizmu=100% satysfakcji (1) Mieszanka idealna gdy zostawiasz im swój rower. Każdy z serwisantów zna się... Ola Pasjonaci, pasjonaci !!! (1) Gdyby każda profesja była budowana na pasji - to byłby ideał.Po kolejnej... Arek Bańkowski zbrój się rowerku, zbrój - czas ci ruszać w bój (1) Nie ma co dużo pisać - jestem bardzo zadowolony z usług rowersów. Bardzo... Arkadiusz Świetni (1) Prawie rok temu kupiłem u nich 2 rowery. Pierwszy raz spotkałem się z tak... borys kellysaxis (2) Bardzo dobry sklep i serwis.Za darmo udzielają znakomitych porad jak dbać o... sąsiad Uczciwy/doskonały serwis (2) Z chlopakow niektorzy klienci chca chyba zrobic wirtuozow sceny serwisowej..... Satanadarrr Ci panowie zrobią wam dobrze :) (1) Ach, nie dość, że przystojni to jeszcze skorzy do pomocy w najdrobniejszych... Evil_Yasmin Kompetencja przede wszystkim (2) ..... Tak kompetentnej obsługi jak w Rowersach to ze świecą szukać. Nie dość,... Watari ROWERSI (2) Świetna obsługa. Zapaleńcy. Ludzie z pasją, którzy sami jeżdżą konkretnie na... anur3 Rowersi (1) Bardzo fajny sklepik. Obsługa bardzo sympatyczna i dobrze nastawiona do... Jaro Serwis dla rowerów salonowych (3) Oddałem rower do naprawy - wymiana szprych, naprostowanie koła. Na dzień... Marcin Damix opinia (1) Naprawdę polecam wszystko ok obsługa na wysokim poziomie osoby tam pracujące... Damix slago - opinia (1) To co wyróznia ten sklep to ludzie w nim pracujacy, oraz serwis ktory jest... slago Ok (1) Idealnie dobrane części serwis dobry i solidny. Brodaty pan z obsługi tez... Leo super sklep (1) witam, jestem mieszkanką Chełmu i jestem dumna, że mamy na dzielnicy taki... Natalia EXTRA! (1) Super podejście:)) Pierwszy raz tam byłam ale napewno nie ostatni...... marcyhha Po prostu REWELACJA (1) W tym sklepie klient czuje się po prostu jak ryba w wodzie. Świetna, uprzejma... Tomasz