ROWERSI - Sklep i Serwis rowerowy

Sklepy i serwisy rowerowe

Gdańsk, Tytusa Chałubińskiego 27B

OK (1) Jestem starym rowerzystą i otarłem się o klika lub kilkanaście serwisów w... Herbata dziękuję (1) Bardzo dziękuję za wyjątkowe potraktowanie mnie jako klientki. Mimo nawału... Anna Niestety widać nawet najlepszym zdarzają się wtopy... (2) Jestem pewnie niezadowolonym wyjątkiem, bo o serwisie słyszałem mnóstwo... Kuba
Rewelacja ! (1) Ostatnio odwiedziłam sklep w celu zakupu roweru . Byłam przekonana ze... Beata najlepszy serwis w Gdańsku (1) Najlepszy serwis w Gdańsku! Można śmiało zlecić nawet grube prace jak serwis... Michał Świetny serwis - tak trzymać! (1) Dziś testowałam na dość trudnej trasie mój rowerek serwisowany (przegląd... Iwona REWELACJA (1) Wszystko szybko i sprawnie to najważniejsze, chłopaki przesympatyczni, ceny... Aneta super serwis połączony ze świetną obsługą (1) Oddałam rower do przeglądu po zimie i jednocześnie poprzednim sezonie. Na... zadowolona właścicielka Authora serwis roweru Kellys Clipper (1) Postanowiłem oddać rower do gruntownego przeglądu po 12 miesiącach ciągłej... Janusz Uta - opinia (1) Super klimat,super serwis,wzorowy sklep Uta Najlepszy serwis w Gdańsku (1) Często korzystam z usług chłopaków. Zawsze służą fachową radą. Usługi... Mike Fachowo i profesjonalnie (1) Fachowa obsługa i profesjonalizm pracowników sprawiły, że będę stałym... Krystek POLECAM (1) Z czystym sumieniem polecam ten sklep a w szczególności warsztat .Oddałem... KLIENT Pozytywne zaskoczenie (1) Jeden z nielicznych już chyba serwisów, gdzie właścicielom naprawdę zależy.... Tomek Mieszane uczucia (2) Mam mieszane uczucia po wizycie. Przyjechałem kolarką z krzywym kołem. Było... Marcin serwis roweru białego kellysa (1) Naprawdę polecam!!!! w zeszłym tygodniu odebrałam rower po przeglądzie i... Leokadia Grucel 100 % profesjonalizmu (1) Postanowiłem oddać rower na przegląd generalny jednak ciężko było wyszukać... Mateusz Sklep i serwis na 6 z plusem! (1) Jako kolarka z wieloletnim stażem i z doświadczeniami z wielu sklepów i... Alexxx Profesjonalizm (1) Pierwszy raz skorzystałem z usług tego serwisu. Panowie bardzo konkretni,... Motobécane Super Serwis (1) Super chłopaki. Bardzo sprawna i szybka obsługa. Pomocni jak nikt w... Maciek