ROWERSI - Sklep i Serwis rowerowy

Sklepy i serwisy rowerowe

Gdańsk, Tytusa Chałubińskiego 27B

solidnie i rzeczowo i fachowo (1) Kontaktowi ludzie co bardzo ważne jest dla mnie a czego nie ma w wielu... Piotr Serwis kilku rowerow (1) Bardzo dobry serwis. Co prawda ceny części są raczej wyższe, ale rekompensuje... Maciej Polecam :) (1) Oddałem swój rower, żeby zrobić kilka drobiazgów. Usługa szybka i w bardzo... Kuba
Uczciwy serwis godny polecenia (1) Dokonalem przegladu nowego roweru. Praca wykonana w pelni profesjonalnie i do... MP AMATORZY (3) Kupiłem u nich rower za 3000 PLN - myślę że to wcale nie tak mało za rower.... Wojtek serwis beznadziejny (5) Zdecydowałem się na wystawienie opinii widząc same pozytywy. Oddałem rower... Kazimierz Rozwadowski Super obsługa. (1) Fachowa i szybka obsługa. Polecam wszystkim zdecydowanie ten serwis rowerowy.... Julia K Bardzo dobry serwis! (1) Dzisiaj odebrałam mój 15 letni rower, który wymagał generalnego remontu, a w... Zielony rower Rewelacyjny serwis, obyście żyli jak najdłużej ;) (1) Jest to moja kolejna wizyta w Waszym serwisie i zawsze wyjeżdżam od was... Dawid No Saint Luzifer bardzo polecam (1) zrobili mi superexpresowo naprawę rowera po wypadku samochodowym piotr Najlepszy serwis !!! (1) Polecam wszystkim serwis ROWERSI ! Chłopacy naprawili mi rower "od ręki" !... Madzia POLECAM (1) Z serwisu Rowersi korzystam od lat. Zawsze fachowa i miła obsługa. Gdy... Szymon Rewelacyjny serwis (1) Jestem właścicielką czerwonego Kelysa Scrape,po raz drugi korzystałam z... Iwona "Paprotka" Najlepszy serwis/sklep rowerowy w Gdańsku (1) Like I said,najlepszy serwis!Korzystam wielokrotnie,nigdzie indziej nie mam... Zadowolona NIE POLECAM (2) NIE POLECAM żeby nie było kolejek :-) pierwsza wizyta rok temu w serwisie z... Marcin Jedyny taki sklep! (1) Szukałem długo dobrego sklepu, byłem prawie wszędzie i znalazłem. Nigdy też... Strzelec Polecam (1) Za pierwszym razem zjawiłem się u Rowersów z moim czteroletnim rowerem, który... Piotr POLECAM (1) Polecam korzystanie z usług tego serwisu. Wymiana obręczy w kole udana w 100%... Michał Polecam ! (1) Jeszcze nie spotkałem się z tak profesjonalnym podejściem. Rower spisał się... Michał Po prostu najlepsi! (1) Rower dużo letni - nigdy nie serwisowany w stanie masakrycznym. Teraz służy... Magda