KUCHNIA - TANIM NAKŁADEM (20) Witam Musze postawić kuchnię żeby móc się wprowadzić do mieszkania.... Judy Jakie schody do domu jednorodzinnego (2) Witajcie:) Szukam schodów do domu jednorodzinnego. Dom wolnostojący.... Nisha Dobra, sprawdzona i nie droga ekipa remontowa, kogo polecacie? (2) Witam poszukuję dobrej, zaufanej i sprawdzonej ekipy remontowej. Chciałabym... Zuli
Beckers (1) Polecam farby beckersa są w cenie a pięknie kryją nie ma żadnych zaciekow.... Szymon Szukam fachowca (2) witam poszukuje fachowca który dokonczy remont klatki schodowej nalezy... Aleksander Fuga epoksydowa - nie taki diabeł straszny ;) (1) Zrobiłbym epoksyd wczesniej, na fugach w kuchni, ale koloru nie znalazłem :/... sa∂yl remont sypialni tapety (9) witam zabieram się do remontu sypialni szukam jakies fajnej tapety albo... ola Gdzie w Gdyni kupię tanio farby do malowania ścian (2) Witam, gdzie w Gdyni kupię tanio farby do malowania ścian, mieszkam tu od... paaml Czym pomalować betonowe schody? (5) Czym pomalować betonowe schody na klatce schodowej, aby farba tak szybko nie... mareczek Jakie ogrzewanie? (8) Czeka mnie wymiana pieca w domu, zastanawiam się nad takim na pellet, ale... dyddy Cieknąca spłuczka podtynkowa (9) Niestety zbiornik spłuczki podtynkowej zaczął mi przeciekać. Nie jest to... Mark Kontener na gruz (3) Gdzie najlepiej zamowic kontener na gruz. Okolo 7 m3. Musialby stac 3... Remont łazienki (2) Cześć, piszę do was, żeby zapytać się, czy nie znacie jakichś wykonawców,... milosz waclawski papierr gładziowy (2) podpowiedzcie czy na osb się nada i czy tzrzeba tą płytę jakoś przygotować? słoń Fachowiec do posadzki (7) Witam serdecznie. podczas remontu stwierdziliśmy z narzeczoną, że ściągniemy... Matson poszukiwany stolarz- zabudowa kuchni i łazienki (2) Witam serdecznie. Czy moglibyście polecić kogoś do wykonania zabudowy kuchni... paula_d Zakup mebli na wymiar (2) Czy ktoś z Was zdecydowała się może na zakup mebli na wymiar do kuchni?... Jaworska Maria SILKA (1) Witam proszę o opinię i porady osoby które budowały bądz budują dom z... nowy STAL ZBROJENIOWA (3) Witam poszukuję stali zbrojeniowej w dobrej cenie fi 12 żebrowany 12 metrowy... JÓZEF materiały budowlane (4) witam Gdzie w 3miescie lub okolicach mozna kupic materiały budowlane w... budujący