wymiana okien (5) Witam. Czy ktoś się orientuje ile kosztuje wymiana okien o wymiarach 165x145.... Kasia STOLARZ (3) Poszukuję pilnie stolarza do wykonania szafy w przedpokój wg mojego... majls nnt.fachowiec potrzebny... (6) Do ułożenia paneli podłogowych na razie w jednym pokoju, w późniejszym... kola
Drzwi w blokach ze starej płyty (5) Hej, cześć. Wielkimi krokami zbliża się remont (pierwszy w całości... Lionsek Co zamiast okapu (4) W kuchni mam doskonalą wentylację i mimo że mam pochłaniacz nad kuchenką... polanka remont mieszkania w bloku (9) moje 40- metrowe mieszkanie w bloku już woła o remont. zastanawiam się ile... majka Tapicer (3) Szukam firmy, ktora z kanapy zdejmie stara skore, wlozy nowe gąbki i obije ta... naciagacz, corka dewelopera haha Panel szklany do łazienki (2) Witam, ma ktoś może namiary na firmę która robi panele szklane z nadrukami ?... ds Gdzie mozna kupic prowadnice do rolet szersze niz 32 mm ? (1) Witam, szukam szerszych prowadnic do rolet wykonanych z plastiku ale... naciagacz, corka dewelopera haha szyby (2) czym usunąć resztkę betonu z okna? adela666 Remont mieszkania (2) Witam szukam kogoś kto zna się na położeniu desek podłogowych takich z... malwina Koszt okna z pcv (4) Witam Jako że jest niedziela , chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje ze... okno wstawie:) remont - gdzie kupować materiały (5) jak w temacie, przez interent ? markety typu castorama,, obi czy salony np... w. polecam (1) ja jestem po remoncie mieszkania - z czystym sumieniem mogę polecić firmę... Małgorzata kolory ścian (2) Hej! Pomóżcie proszę. Mieszkanie w bloku - 44m2. Przedpokój wąski, w... basiula Wymiana kabiny prysznicowej Gdańsk Przymorze (8) Szukam kogoś, kto fachowo wymieni mi kabinę prysznicową. Obecna kabina ma... Kasia toaleta (2) pomoc! sanitarny ręczniki utknął Dczn76 Remont balkonu (3) Witam, planuję remont balkonu. Na podłodze jest lastrico. Czy położyć deski... zielona Podział domu jednnorodzinnego w poziomie (2) Dzień dobry, Czy można podzielić dom w poziomie tj (pietro i strych) jako... Pietnos Projekt kuchni - porada projektanta (2) Witam, Poszukuje kogoś do pomocy zaprojektowania i zaaranzowania kuchni,... Dorota Z