Naklejka laminowana na szafę (10) Czy ktoś ma w domu taki patent:-) Chodzi mi o naklejkę laminowaną np. z... inka nnt.czy ktoś wie ile kosztuje malowanie płotu? (8) Czy ktoś ma takie informacje. Bardzo proszę o odpowiedź. agu Silikon odlewniczy - gdzie w Trójmieście? (1) Witam szanownych Forumowiczów, nie bardzo wiem, gdzie to umieścić, bo... Krzysztof
Okrągła ławka wokół drzewa (1) ...z oparciem Jest jakaś "zosia samosia" / "zosiek samosiek" z własnoręcznym... randall Jakim środkiem nabłyszczyć lodówkę? (10) Już wypróbowałam wiele środków ale wszystko zostawia smugi. Może znacie coś... san Budowa domu - pytanie do fachowców. (2) Chciałam się zapytać fachowców - murarzy: W przyszłym roku planujemy ruszyć... amadzia5 maszyna czyszcząca do podłóg (6) witam, po remoncie nie mogę się uporać z białym nalotem na podłodze z kafli,... Anna Położyć kafle na kafle - proszę o radę. (9) Potrzebuję porady kogoś kto się na tym zna. Mam kafle (gres) na przedpokoju... inka Ślad spalenizny na parapecie - jak usunąć? (1) Wiecie może jak usunąć ślad spalenizny z parapetu PCV? Niestety świeczka... ja Czas remontu zacząć :) Co radzicie? (6) Gdzie warto i ekonomicznie kupić grzejniki czy z allegro np. firmy armatura,... Marta Koszt wykończenia 3-pokojowego mieszkania (55) Witam. mam takie pytanie - moze orientuje sie ktos ile by wyniosl mnie koszt... saba Multi-finish - gdzie kupię w Gdańsku lub okolicach? (4) Witam serdecznie. Orientuje się ktoś gdzie w gdańsku lub okolicach można... Marek Szyba od piekarnika - gdzie wymienię? (2) Pękła mi wewnętrzna szyba od piekarnika Polar czy może ktoś wie kto tanio... Do Stojące wc a ogrzewanie podłogowe. (4) Witam, czy ktoś mógłby mi powiedzieć w jakiej odległości od ściany montuje... otemtotem Obniżenie sufitu (5) Mam dylemat z obniżeniem sufitu. O ile w pokojach i kuchni to nie jest duży... Raf Wanna na poddaszu - czym pomalować ścianę nad nią? (8) Witam wszystkich, niedługo będę montować wannę na poddaszu i jej lokalizacja... otemtotem Zwężenie szafki w kuchni (1) Witam, Wymarzyła nam się nowa kuchenka - szerokość 60 cm. Problem w tym że... adam Ile płaciliście? (11) ktoś może robił generalny remont małej kuchni ( ok 4,5 m2) z duzym oknem? ile... promyk Proszę o namiary na uczciwą hurtownię materiałów budowlanych (5) Witam, zbliżam się do etapu budowy domu i chciałam zapytać, czy może ktoś... Iza Malowanie zewnętrzne (3) Proszę o poradę, chcę przemalować dom na inny kolor jaką farbę kupić ,rodzaj... Zbigniew