Satynowa śnieżka? (7) Spodobał mi się w palecie śnieżki taki kolor Miętowe orzeźwienie. Mam małe... Kamila jakie są ceny tynkowania, cekolowania i malowania w 3mieście? (13) Witam, niedługo chcę zrobić remont pokoju ok.17m2. Na ścianach tapeta.... qwerty Jak zamaskować rurę od gazu w kuchni? (10) W jaki sposób zgodnie z przepisami można zamaskować rurę od gazu która nie... tk
Jak zagospodarować miejsce pod łóżkiem? (3) witam planuje zakup takiego stelaża, proszę o opinie... ko Ogrzewanie (5) Jakie ogrzewanie do domku rekreacyjnego całorocznego z kominkiem. Ok 100m2... user_138623178259 szkło nad blatem (10) Witam. W kuchni planuję szkło nad blatem zrobić, jednak okazało się, że moja... asia remont kuchni - kosztorys (22) mam w planie remont kuchni - niestety bez szalenstw z powodow finansowych... baska1960 Szafa komandor - wylany sok na prowadnicę (3) Mamusie jakiś sprawdzony sposób by pozbyć się lepkiej Mazi z prowadnicy by... mama Juli Boazeria lakierowana (5) Chciałabym pomalować starą, lakierowaną boazerię. Problemy: nie chciałabym... klarysa Problem - zaciek na umywalce i konglomeracie (4) Witam, mam okrogły zaciek na umywalce oraz na konglomeracie (blat pod zlewem)... Przemek Zrobiłam coś b. głupiego. Proszę o radę mężczyzn... (10) Zrobiłam coś głupiego. Wsypałam b. dużo środka do uszczelniania rur do do... marta Malowanie - agregat malarski (5) Cześć, mam pytanie odnośnie agregatów malarskich. Szukam maszyny do malowania... Adam Marchewka Docieplenie poddasza nieuzytkowego (5) Czy ktos z was docieplał takie poddasze? i jaki jest tego sens waszym zdaniem... Jan Jak się pozbyć 3 wiader gruzu w Gdyni? (4) Zalega u mnie od dłuższego czasu trochę gruzu (pocięte kafle, + resztki płyt... Gdynianin Prysznic - jakiś pomysł na ulepszenie..?? (13) Zrobilam lazienke z prysznicem za zaslona i "wglebieniem" w... Hanna Różna wysokość stopni na schodach (4) Hej, Czy różnica rzędu 5-15 mm w wysokości stopni na schodach jest... Metyw Czym wyczyścić zegar? (1) Proszę o radę czym wyczyścić stary zegar kominkowy z mosiądzu. Ma mnóstwo... Alicja Panele lub wykładzina na ogrzewanie podgłogowe? (8) Czy ktoś z Państwa ma położone na ogrzewanie podłogowe - panele drewniane (ze... Myks Kabina prysznicowa bez brodzika w bloku - czy można tak? (6) kabina prysznicowa bez brodzika w bloku -czy można tak? Tak by nie zalewac... PI malowanie płyty kartonowo gipsowej (7) Czy na płytę kartonowo gipsową wystarczy, że po szpachlowaniu luk i... Kilkoo