Marzenie - ściana z cegieł w salonie (19) Poszukuję informacji jak uzyskać na ścianie w salonie efekt muru z cegieł.... Lisa nnt. ile za metr kw. cekolowania z malowaniem? (57) dziewczyny, wiem że to temat na inne forum, ale może któraś z Was robiła... andzior Tanie okna PCV z montażem-jaka firme polecacie? (2) Jaka firma w Trójmieście nie jest droga i nie spartoli roboty -chodzi o... did
stan surowy łazienka i kuchnia (5) Odbieramy z mężem mieszkanie 42m od dewelopera. Na jaki koszt nastawić się... mycha 88 Cegly na scianach????? (22) Czy ktos ma moze cegly w mieszkaniu na scianie? Jak sie sprawdzaja jak... ssabinka Komin z wkładem ceramicznym (2) orientuje się ktoś może jaki jest koszt rozbiórki starego komina i... K. szafa (4) witam, będę niedługo zamawiać dwie szafy.z jakiego materiału najlepeij... zielona Cena podstawowego remontu (3) Witam, planuje zakup mieszkania z rynku wtórnego, o pow 62m. Mieszkanie jest... Forumka Kabina prysznicowa bez brodzika..i 1 szyby :) (7) Witajcie, zastanawiam się nad montażem kabiny (de facto szyb) bez brodzika-... zatroskana Wkrętarko-wiertarka - pytanie (3) Gdzie można kupić akumulatory do wkrętarko-wiertarki firmy Toya? Są punkty,... Antoni K. Stawki kalfelkarza oraz cekolowania (2) Hej mam pytanie: jakie sa stawki kafelkarzy w Gdansku/Trojmiescie i jakie... srt Przewód magistralny EiB/KNX (1) Witam, może komuś zostało z instalacji około 5metrów przewodu magistralnego... :-) remoncik (9) kable z marketu czy lepiej z hurtowni? kibel podwieszany czy zwykly? promyk Prysznic bez brodzika (5) Witam, czy jeśli w mieszkaniu jest prysznic bez brodzika dałoby się brodzik... ABC nie znam się :-P łuk tynkarski - gdzie kupić (5) Szukam zestawu do łatwego robienia łuków drzwiowych, czegoś takiego jak... anma Emalia / emulsja do malowania drewna... (1) Mam w domu drewniane krzesła, które chciałabym odświeżyć. Nie mówię o... Diana Ile kosztuje 1mkw kwadratowy docieplenia elewacji domu jednorodzinnego? (3) jak w temacie , proszę o odpowiedź, docieplenie styropian, dom parterowy 150 m2 Waldekk napęd do bram uchylnych (1) Mam zamiar zlecić założenie napędu na bramę dwuskrzydłową o szerokości... Kinga Dosyć duża przebudowa mieszkania spółdzielczego (6) Witam, mam pytanie. Mieszkam w bloku 8 pietrowym na 8 piętrze ( nademną jest... Rauma7 namiary potrzebne - szkło na ścianę w kuchni (18) Prosiłabym o informacje gdzie można zamówić szkło do montażu na ścianę w... Tapi