Temperatura na piecu do CO (11) Jaka ustawiacie temperature na piecu do kaloryferów? I wody użytkowej? rutra Brokat czy werniks - pytanie do malarzy (33) W nadchodzący długi weekend czeka mnie mały remoncik u mojej kobiety. M.in.... sadyl Wykładzina i panele a ogrzewanie podłogowe (2) Mamy ogrzewanie podłogowe w całym domu. Wiadomo, że najlepszą opcją są... H. i G.
Cekolować przed malowaniem? (2) Odbieram mieszkanie w stanie developerskim. Ściany są dość równe, ale jest na... Jacek Akumulatorowa wiertarka z udarem - gdzie wypożyczę? (3) Potrzebuję wykonać kilkanaście otworów na kołki w betonie w pomieszczeniu,... Bart Panele (2) Czy przy kladzeniu paneli ,listwy liczy sie osobno?? ;-/ gosc Farba do łazienki na zacieki? (3) Zauważyłam, że w mojej łazience na suficie zaczęły wychodzić zacieki. Nie... Mikela Blat pod umywalkę, drewnopodobny (4) Witam, jestem na etapie remontu łazienki, ktoś może orientuje się gdzie... Kasia łazienka - jak kładziecie kafelki? (9) witam jak remontujecie łazienkę kładziecie kafelki w karo czy prosto? bo... skrzat serwis pieców Ulrich (6) Witam, po odpaleniu pieca i odpowietrzeniu grzejników po jakimś czasie... Marcin Kotly gazowe (3) Powiedzcie prosze, jaka jest roznica miedzy kotlem gazowym dwufunkcyjnym z... Hanna jak grube ściany zewnętrzne? (9) Zastanawiam się, czy budowane często przez deweloperów ściany zewnętrzne... Ed Grzejniki gazowe (2) Jak sie oblicza moc grzewcza grzejnika na gaz?? n.p pokoj 16m to jaki... ~Blodynka :-) ile za fototapete? (13) ile kosztuje m2 fototapety? madzia...s jakie farby do malowania ścian? (6) jakiej firmy farby są dobrze kryjące ? czy są takie którymi wystarczy tylko... gosia stare gazety do pakowania (7) Witam, Jesteśmy w trakcie przeprowadzki i potrzebne są nam stare gazety do... kkk Sufit napinany- co sądzicie? (37) Witam, jestem zainteresowana zrobieniem sobie sufitu napinanego. Przypadkiem... Inka_ Piec dwufunkcyjny - jaki koszt wymiany? (2) Witam. Czy ktoś się orientuje jaki jest koszt wymiany pieca dwu-funkcyjnego? Kasia Gdzie w Gdańsku drobne usługi stolarskie (cięcie itp.)? (4) Muszę przyciąć precyzyjnie kilka drewnianych elementów wykończeniowych... Wojciech przeciekajace brodziki ;-(( (6) Moze ktos ma jakis sprawdzony "sprytny sposob" na przeciekajae brodziki 2... Gdynianka_50