rury gazowe ..wymiana.kto ponosi koszta? (5) Witam.. Mam pytanie może ktoś się zna na tym.Dostałam mieszkanie od miasta do... syla169@wp.pl Hipoteka a remont kuchnii (7) Czy ktoś się orientuje czy opłaca się i czy w ogóle można wziąść kredyt... irena potrzebuję wypozyczyc wilgotnosciomierz (2) Czy ktos posiada? Potrzebuje pilnie pozyczyc (za opłata oczywiscie). Do... Ella
Śrubki z płaskim łbem - gdzie kupię? (5) Nie wiem jak profesjonalnie się nazywają, ale chodzi mi o takie, w których... amator_wieszania_półek budowlani fachowcy .... ? (13) Witam. Od ponad roku jestem nieszczęśliwym posiadaczem mieszkania.... carnophage Parkiet czy zwykłe deski podłogowe? (3) Co jest Waszym zdaniem lepsze? Nie chodzi tylko o cenę, ale przede wszystkim... Alek Panele, szklo do kuchni? (4) Witam Będe robić remotn kuchni, chciałbym za blatem szafki zrobić panel czy... user_137692884944 PP do gazu? (2) Czy ktoś zna jakiekolwiek fizyczne bądź chemiczne uwarunkowania, dlaczego nie... sa∂yl Zabudowa balkonu - pytanie. (7) Planujemy z mężem zabudowę balkonu, głównie ze względu na ograniczenie strat... Agata Gładź (6) A czytam i pytam ! Te gladzie to za 2 krotne krycie czy 1 warstwa tak aby... KLIENT Ile kosztuje budowa domku na działce ogrodniczej 5x5 z pustaka prosta konstrukcja? (6) jaki jest koszt orientacyjnie mateusz Płyta na blat biurka/stołu Wysoki połysk MG/HG 120x60cm - gdzie kupię? (1) Potrzebuję gdzieś w okolicy dorwać taką lub podobną płytę, im taniej tym... Leszek Profile stalowe do płyt k-g (10) Profile miałyby docelowo posłużyć jako szkielet do ścianki działowej z płyt... milosz Farby do glazury (8) Witajcie. Chciałabym zmienić kolor glazury, a nie stać mnie na jej wymianę.... AgusiaGda Pytanie o farbę (10) Witam mam pytanie czy ktoś ma sprawdzoną firmę/typ farb z których naprawdę... jolantaostr Wymiana instalacji wodnej w łazience - ile kosztuje? (11) Mam do wymiany instalację wodną (rury) w łazience w mieszkaniu w bloku, czy... Ola Bloczki gipsowe - gdzie kupię? (2) Witam, gdzie kupię na sztuki bloczki gipsowe ? (nie chodzi o płyty... Dawid Szafa na wymiar (2) Witam. Mam pytanie odnośnie wykonania samemu szafy na wymiar. Konkretnie... przemek Na jaki kolor pomalować małą sypialnię dziecka? (7) Moja córka już powoli wyrasta z tego, że wszystko w pokoju musi być różowe.... Ewa Czym usunąć kamień i zacieki z kabiny prysznicowej ? (60) mam pytanie jak w tytule ? czy znacie jakieś skuteczne metody? karim