Regipsy-wykończenie (7) Witam, planuję montaż regipsów na obecne ściany w pokoju, ale sufit mam... podpis . . . Naprawa uszkodzenia w ścianie kartonowo-gipsowej (12) Stuknąłem przez przypadek ostrym przedmiotem i powstała dziura. W związku z... waldek Robaki (3) Ostatnio zauważyłam w pokoju, łazience i kuchni, malutkie czarne robaczki.... Wera
Kafle imitujące drewno (12) Zaczęłam remont mieszkania, kupiliśmy je w opłakanym stanie i zaczynamy... Kasia brygada budowlana (1) Witam czy ma ktoś namiary na dobrą ekipę budowlaną w miarę przystępnej cenie... bartek Ogrzewanie podłogowe w bloku - zakup od dewelopera (10) Proszę o radę. Kupiłam mieszkanie od dewelopera. Odbiór na koniec 2017 roku.... dysia materiały po remoncie (2) witam, chciałabym zrobić przed świetami remont małego pokoju. Może komuś... mila-eb remont mieszkania - Zaspa (12) Poszukuję ekipy remontowej. Zakres prac: 1. Połączenie wc i łazienki;... artrob projekt mieszkania (3) Witam, Kupiłam mieszkanie na rynku pierwotnym i chcę wprowadzić w nim kilka... ~~nat Gdzie w 3miescie lub okolicach mozna kupic okno od reki ? (3) Chodzi o okno nietypowe nieotwierane. Od reki tzn w ciagu max... naciagacz, corka dewelopera haha Wymiana kaloryfera przez zamrożenie (3) Dzień dobry, Szukam dobrego fachowca do wymiany kaloryfera w dużym pokoju... anaasa podejme sie (1) Podejme sie drobnych remontow oraz malowania. W razie pytan prosze o kontakt... Michal Godna polecenia firma wykończeniowa (7) Jak w temacie- poszukuję ale kogoś sprawdzonego, godnego polecenia no i... ottakse aneks kuchenny czy osobno (5) witam, niedługo będę robiła remont kuchni i zastanawiam się czy wyburzyć... klara Farba termoizolacyjna. (5) Proste pytanie. Gdzie w 3miescie mozna kupic farby termoizolacyjne? W takich... naciagacz, corka dewelopera haha Gdzie kupię w trójmieście farby firmy Sempre? (2) Witam, jak w temacie - czy ktoś orientuje się gdzie w trójmieście lub okolicy... tentegesik knauf mp 75l lekki (2) Sprzedam 15 worków. waga 30kg. cena za worek 18zl. odbiór w sopocie. sebastian Ile płaciliście za wybudowanie domu? Stan surowy otwarty. (7) witajcie . Mam takie pytanie czy nie zaduza dostalam wycene za stan surowy... ewa Nnt gres polerowany - czy nie będę żałować? (16) Wykańczaliśmy od podstaw mieszkanie ponad 8 lat temu. Od pierwszego dnia nie... inka Do ułożenia kostki brukowej Kosakowo (3) Szukam solidnej firmy do ułożenia podjazdu i wejścia (ok50m2) z kostki... Randa82