Wybór elewacji (2) Jestem na zaawansowanym etapie budowy domu. Właśnie przyszedł czas na wybór... adrano basen na tarasie (1) Dzień dobry, poszukuję sprawdzonej, znającej się na rzeczy firmy, która... coolF Jaki kolor - białe meble i czarne blaty (3) Jaki kolor polecacie do kuchni, w której są białe meble z czarnymi... katods
Dobór koloru ścian (2) Witajcie. Chciałbym się poradzić odnośnie doboru koloru ścian w pokoiku kilku... barber Meble sosnowe - jak przemalować? (2) Witam. Mam w domu meble sosnowe, lakierowane (bezbarwnie). Powierzchnie są... paton Pokój dziecka - skosy (3) Hej. Chciałabym urządzi pokój synowi w trzech kolorach biały, szary i... ubers polecam fantastyczną ekipę remontową w gdańsku (3) jest dużo zapytań kogo wybrać do remontu mieszkania- ja skorzystałam- świetni... Gosia Ratunku! czy można położyć panele na starą mozaikę? (3) Mam starą mozaikę parkietową w przedpokoju,chcę uniknąć kurzu -"sajgonu",nie... ika Lazurowy szantung (2) Hej poradźcie z jakim odcieniem szarości zestawić kolor lazurowy szantung?... kanda Przygotowanie ścian do malowania (3) Pierwszy raz maluję ściany w pokoju. Jak przygotować się do malowania? papte Testery farb (2) Witajcie. Zastanawia mnie jak używać testerów farb, które ostatnio tak mocno... holta Niebieska łazienka (4) Lubię kolor niebieski i chciałabym pomalować w tym odcieniu łazienkę. Nie... hamta Ściany w salonie (0) Witam, szukam odpowiedniego koloru do ścian do salonu, jedna ściana będzie... malkot Remont - sugestie (2) Jaki kolor ściany? Niedługo będziemy robić remont. moja mama chce malować... pomader Ściany do zielonych mebli (0) Jaki kolor ścian dopasowalibyście do ciemno zielonych mebli i jasno... kotada Szukam stolarza (1) Pilnie szukam stolarka ktory: naprawi komode-zapadniete dna oraz szuflady... Przearanżowanie mieszkania - projekt (1) Poszukuję osoby, która wykona projekt przearanżowania mieszkania 2-pokojowego... Jusia Jaka jest cena schodów drewnianych (1) Witam, Zastanawiam się jaka jest orientacyjna cena schodów drewnianych 24... Nisha Palnik gazowy (1) Witam, otóż przestał działać najmniejszy palnik w kuchence gazowej Amica, nie... RobMag cekolowanie (3) Witam mam swoja dzialnosc budowlana wykonuje cekolowanie 17zl metr malowanie 8zl solidny.budowlaniec@wp.pl