Jaki kolor do mlecznej czekolady (4) Posiadamy w salonie meble w kolorze mlecznej czekolady i chcielibyśmy dobrać... bakardo Pomoc (2) Witam jezeli ktos by potrzebowal pomocy np · malowanie mieszkania · skręcić /... Mateusz zalewanie sąsiadów pomocy (6) Jesteśmy świeżo po remoncie łazienki kafle kabina wc. Od czasu skonczonego...
Biała łazienka (2) Czy ktoś moze ma białą łazienkę? Jak się sprawdza? Rura wielowarstwowa Tigris 16x2,0 mm PE-Xc/Al./PE-HD 10 BAR, 95°C (1) Promocja Rura wielowarstwowa Tigris 16x2,0 mm PE-Xc/Al./PE-HD 10 BAR, 95°C... AMKHURT Kafelkarz na niewielka powierzchnie (2) Witam, szukam od zaraz kogos kto mi polozy kilka kafelkow, 2mx0.5m w kuchni.... Agata mocowanie pólek do ścian (6) jaki system mocowania pólek do ścian ? chciałbym sobie zrobić półki we wnęce... Lukass Wstawianie okien (1) Dzień dobry. Przymierzam się do wstawienia okien na poddaszu. W chwili... Gocha Stare meble do pokoju dziecka (11) Mamy dosyć stare meble drewniane, które chcemy umieścić w pokoju dziecka, ale... pokata Fatalny remont (1) Uwaga! W Trójmieście działa niejaki Grzegorz B. autokreator, czarowniś, który... Poszkodowany Gwoździe na łatowanie dachu (3) Mam tutaj na myśli przede wszystkim ich stop - aby nie rdzewiały zbyt mocno i... grawer Wymiana baterii, a słabe ciśnienie (2) Witajcie W mieszkaniu mam za wodomierzami poprowadzone rury do umywalki oraz... Zet Najlepsza farba do pokoju (3) Cześć :) Jak w temacie - poszukujemy z żoną najlepszej farby, która sprawdzi... młody Mąż BM kompleks szukamy opinii (3) witam Mam zamiar wykonać remont mieszkania z pomocą firmy BM kompleks... Wasyl domoprofi - wykańczanie (1) odbieram mieszkanie od dewelopera. Chcę zlecić wykończenie firmie, która... Werka Ukraina. Deski, elementy, tarcica 50mm nieobrzynana iglasta, lisciasta od 150 zl/m3 w roznych klasach jakosci (1) Ukraina. Deski, elementy, tarcica 50mm nieobrzynana iglasta, lisciasta od 150... Tel.+380505806241 pol.,Mail: nie Kabina prysznicowa (2) Witam, czy mógłby mi ktoś polecić firmę którą zdemontują stara oraz... Michal-Bzdel Szukam dobrego-sprawdzonego dekoratora wnętrz!!!!! (2) Witam wszystkich!!! szukam sprawdzonego i dobrego dekoratora wnętrz.... TOMASZ malowanie i smugi (2) witam mam małe pytanko nie maluje od dziś ale ostatnio trafiła mi się farba w... adamar malowanie szafek (3) Chciałbym pomalować drewniane małe szafki w domu, ale jednocześnie zaznaczam,... kista