TRAGICZNY SERWIS!!! (2) Umówiłem się dwa tygodnie wcześniej i w międzyczasie potwierdzałem. Pomimo... Maciek K Kupił ? Kupił ! No to do widzenia... (1) Kupiłem w tej firmie używane auto . I niby wszystko ok . Ale po zakupie... wiesław Dramat (1) Długi okres oczekiwanie mimo umówienia się na godzinę. Jednego dnia maja... MalaGosia
oszuści! (1) w grudniu 2007 kupiłem u nich uzywanego peugeot'a 2006, którego jak... Krzy$iek ściema (1) niby mają fachofców,, ale jak palcem się nie pokaże to nie widzą i nie... brawo Rewelacja. (1) kupiłam tutaj moje Twingoo (u Pana Kuby) a teraz serwisuję. Polecam... Asia Szczerze polecam (1) Polecam. Miła i fachowa obsluga. Świetna lokalizacja. Janusz !!! (1) Nie wierzyłam że mogą istnieć takie serwisy! Są fachowi i kompetentni.... Marta Zadowolona klientka od Clio - opinia (1) Byłam. serwis rewelacyjny. Obsługa wyspecjalizowana. Umówiłam się na wizytę .... Zadowolona klientka od Clio SERWIS (1) Jestem stałym klientem serwisu, od poczatku zadowolonym, do tej pory mnie nie... Wojtek K. kaka - opinia (1) sprzedali zepsuty samochód, a teraz chcą się wymigać od naprawy... kaka Godziny otwarcia... (1) Naszych Klientów zapraszamy od poniedziałku do piątku od 8:00 do 18.00. W... Serwis Zdunek godziny otwarcia nie bardzo (1) Godziny 8-18 Niestety to ani rano przed pracą ani późnym popołudniem po... Pozdrawiam miłe zaskoczenie (1) nie sądziłem że taka obsługa zdarza się w jakimkolwiek autoryzowanym... mariusz