Restauracja Dominikańska

Restauracje

Gdańsk, Garbary 2/4

Justyna - ocena (1) Byliśmy tam w niedzielę na rodzinnym obiedzie. Tradycyjna kuchnia polska w... Justyna Beata - ocena (1) Mega pyszne jedzonko . Mąż powiedział że to kulinarny orgazm Jedliśmy... Beata Duże rozczarowanie... (1) W tejże restauracji byłem już drugi raz. Pierwszy, kiedy zjadłem na prawdę... BeGie
Gdańsk z "Dominkańską" związany i na odwrót (1) Jestem prawie stałym bywalcem tej restauracji. Bywając tutaj w oczekiwaniu na... Sław Zdecydowanie polecam (1) Doskonałe jedzenie, fantastyczna obsługa i zainteresowanie klientem. Do tego... Ola polecam (1) Przemiła obsługa, bardzo smaczne jedzenie. Ceny, jak na okolice Długiej,... Agnieszka Bardzo dobre jedzenie (1) Jedzenie jest pyszne, świeże składniki, bardzo dobrze odprawiona ryba.... Marzena Tragedia nie restauracja (2) W dniu wczorajszym poszliśmy z żoną do restauracji Dominikańskiej. Byliśmy... Kucharz z zawodu nie konkurencja Miłe zaskoczenie (1) Jak w temacie. Wszedłem na obiad i nie żałuję. Jak będę w tym obszarze to już... Stefan Stamblewski Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam ta restauracje! Bardzo dobre, świeże i domowe jedzenie w... Beata Nowa klimatyczna restauracja-Klient jest najważniejszy (1) Restauracja o pięknym wnętrzu, klimacie i indywidualnym podejściem do Klienta :) MT