Fatalna restauracja;(( (2) Niedawno przypomniałam sobie o Tabunie, który już wcześniej odwiedzaliśmy z... Karolina wesele w Tabunie - totalne nieporozumienie (1) Wyprawialiśmy wesele w Tabunie i niestety, mimo urokliwości miejsca, dobrego... Ewa Wojtek z żoną (1) Witam tych którzy szukają dobrego miejsca na zjedzenie obiadu. Na samym... Wojtek
Totalna porażka!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Dnia 08 maja 2016 roku, w godzinach popołudniowych wybraliśmy się z rodziną... Ola pyszności!!!godne polecenia (1) Nie wiem kto pisze te niepochlebne opinie Znam i chodze do wielu restauracji... mariola rozczarowanie (1) Odwiedzając Tabun trzeba się bardzo wyluzować. Obsługa na poziomie śmiesznym,... Krzysiek druga skucha (1) Odwiedziłam restaurację po raz drugi. Za pierwszym razem zamówione... Aleksandra kolacja we dwoje :) (1) odwiedziliśmy restaurację Tabun 30.01. zachęceni piękną okolicą, klimatem... Agnieszka Odwołali imprezę sylwestrową w ostatniej chwili! (2) Niepoważna firma - dzień przed wigilią przez przypadek - koleżanka, która... Mika Wesele w Tabunie (1) Jesteśmy wciąż oczarowani atmosferą miejsca, profesjonalizmem obsługi... Agata i Jan Zawiedziona (1) Kilka dni temu pojechałam z córką na konie do Tabuna. Moja córka bardzo... Mysza wiecej nie wroce (2) Bardzo zawidolem sie na wizycie w tej restauracji. Pierwsze wrazenie bylo... Zawiedziony Lipcowi goscie (1) Znakomite i dobrze wyszkolone piekne konie. Kompetentni instrikotorzy, ktorzy... Ewa B Lipcowi goscie (1) Mielismy okazje spedzic kilka uroczych dni w osrodku Tabun. Zostalismy bardzo... Jack Sparow og Ewa B chrzciny (1) Bardzo polecam restaurację na imprezy rodzinne. Miła obsługa, przystępne... Kasia Nie polecam (1) Zamówiliśmy 3 dania główne, w tym 2 dla dzieci, makabryczny czas oczekiwania... Głodny Zawiedzenie (2) Byliśmy w weekend w Restauracji Tabun zachęceni opiniami znajomych na temat... niezadowolona uroczystość w tabunie (1) Pięknie dziękuję za udaną organizację urodzin mojego taty :-) Jest mi bardzo... jila Ogromny zawód (1) To miał być obiad w miejscu polecanym przez MG. A wyszła porażka. Obsługa... Wojtek Wesele w Tabunie 16.08.2014 (1) Witam , wraz z mężem wyprawialiśmy wesele w Tabunie w większej sali. Baliśmy... Justyna