Dzięki za wasze opinie (1) Dzięki za opinie bo jadąc do Gdańska z pobytu 2-dniowego w hotelu zamku w... Dorota wielka szkoda (1) O restauracji dowiedzieliśmy się z Kuchennych Rewolucji, oprócz tego... Beata BRAK TAKTU (1) wybierając to miejsce nie wiedzielismy, ze jest rekomendowane i byl program... Wspólnie
Pierwsza Komunia w Tabunie (1) W ostatnią niedzielę organizowaliśmy w Tabunie przejęcie dla 31 gości z... Marek wspaniałe miejsce, godne polecenia... (1) blisko rok temu zdecydowałam się zorganizować przyjęcie komunijne mojej córki... Lidia Fajna restauracja, świetna organizacja przyjęcia (1) Polecam restaurację Tabun wraz z 15 osobami, które uczestniczyły razem z nami... Karolina Szczerze polecam Restaurację TABUN (1) Tydzień temu miałam okazję organizacji chrzcin córki w restauracji TABUN i z... Anna Wspaniałe miejsce (1) Miejsce jak z bajki jedno z najprzyjemniejszych miejsc , w których miałem... Wiesław mieszane uczucia... (3) Około miesiąc temu byłam w Tabunie na obiedzie... zamówiłysmy z koleżanką... Kasia miejsce piękne lecz potrawy nie:( (3) byliśmy kolejny raz ze znajomymi na obiadku i pomimo wyrozumiałości muszę... Madzia Przykro (8) Przykro mi bardzo, że pomimo rezerwacji dostaliśmy jeden z najgorszych... Zawiedziony Wyssane z palca (1) Te negatywne opinie sa wyssane z palca lub napisane przez konkurencje.Co... RObert Nie polecam (1) Ogólnie drożyzna za niską jakość potraw, żeby zepsuć schabowego to trzeba się... Piotr Zadowolona (1) Byłam dziś w Tabunie i powiem szczerze - pozytywnie się zaskoczyłam. Pyszne... Iza Rewelacyjne walentynki w Tabunie! (1) Chciałabym podzielić się moimi pozytywnymi wrażeniami z naszej wczorajszej... Ola Bardzo przyjemne miejsce! :) (1) Jeżeli chodzi o miejsce, wygląd i wyposażenie pensjonatu naprawdę nie ma się... Agnieszka chrzest (3) zamawiam przyjęcie na okazję chrzęstu a tu niespodzianka brak pomieszczenie... zygi JEŻELI CHCECIE BYC OBRAZANI ZA SWOJE PIENIADZE - DLA MASOCHISTÓW .... (1) SZANOWNI PAŃSTWO, ZACHECONA REKLAMĄ W TELEWIZJI /WIADOMO JAKĄ/ POJECHAŁAM I... MARUSIA76 dla tłuściochów lubiących smród (2) 1. menu ubogie. dosłownie kilka potraw. 2.przy zamówieniu okazało się, iż nie... Darek dyskusja obsługi o KUPIE, tak proszę Państwa o KUPIE (1) Nie wiem może to jest na porządku dziennym u Państwa, ale rozmowy o... krak