rewelacja (1) Przemiła obsługa (Pani blondynka), super kuchnia, fajny klimat. Ciepło i... mag A - opinia (1) Tabun jest idealnym miejscem na cudowne i klimatyczne wesele, razem z mężem... A Zacwycona! (1) Jestem zachwycona już po raz kolejny, do tego stopnia że postanowiłam napisać... Iwona
Naprawdę warto! (1) Byłam gościem w tej restauracji kilkakrotnie,nigdy się nie zawiodłam zarówno... Aleksandra SZKODA, ŻE NIE WYSZŁO.... (1) Zauroczeni otoczeniem i zachęceni odcinkiem Kuchenne Rewolucje postanowiliśmy... Piotr przeciętnie (1) Ogólna ocena bardzo przeciętna. Obsługa, powiedziałbym neutralna. Menu -... t Polecam szczególnie z dziećmi. (1) Dobre jedzonko, miła obsługa, sporo przestrzeni no i jak ktoś lubi to można... Artur rewelacja! (1) czytałam rozne opinie o restauracji.. wiekszosc niestety negatywnych... byla... AffirmativeSis super (1) jesteśmy zachwyceni jedzeniem. w POLECAM WSZYSTKIM !!!!!! (1) w Tabunie miałam przyjęcie weselne i jestem zachwycona!!!Jedzenie było super,... Lidia nie polecam (1) Nie polecam!!! Włascicielka Tabunu- niekompetentna i kłótliwa. nie zalezy jej... nie zadowolony nie dziwmy się (1) skoro w 10 koni jeżdżących połowa jest koni z pensjonatu:/ Stajnia super,... widmo Polecam (1) Właśnie zaczynamy przygodę z koniem w tej stajni, świetne miejsce z ciepłą... K&P SUPER ZABAWA SYLWESTROWA (1) Mieliśmy przyjemność spędzić tam Sylwestra w gronie przyjaciół. Knajpka jest... Piotr Łuczak --- (1) Po kolei: OBSŁUGA bardzo miła :) POZIOM bez zastrzeżeń. Porównując inne... anonim :) Anonim - opinia (1) Ośrodek naprawdę jest cudowny... . To znaczy ja nie jeżdżę w szkółce ale na... Anonim