czas oczekiwania ... (1) na 2 porcje makaronu - 50 minut to zdecydowanie zbyt długo; wystarczyłoby... Lena rewelacja !!! (1) polecam ta restauracje.tak jak tam nie zjecie nigdzie...z ta restauracja... Rolek mniam (1) polecam ta restauraje wszystkim, ktorzy lubia jesc przede wszystkim smacznie... Krzysztof
Zdziwienie (1) Zdziwiła mnie opinia konsumenta podpisanego pieróg. Otóż, nie klient jest dla... Zbójnik Dla mnie bomba (1) Super jedzonko,mila obsługa,baaaaardzo duży plus za zakaz palenia !!! POLECAM... Piotr znakomicie (1) Moim zdaniem jeden z lepszych pubów w 3 mieście. Obsługa pierwsza klasa :)... stefan Profesjonalna obsługa (1) Byłam mile zaskoczona nie tylko atmosferą,jedzeniem,ale obsługą bardzo... ZADOWOLONA KONSUMENTKA Z RODZINą Miejsce z klimatem w Sopocie :))) (1) Bardzo fajny lokal,bardzo dobra obsługa,ceny według mnie jak najbardziej... Fazi emila - opinia (1) nie rozumi komu zaley na tym by tak oczerniac ta restauracyjke. chodze tu ze... emila rewelacja (1) polecam ponieważ naprawdę warto gość Duma regionu (1) Pracuję w Łebie ijuz kilka razy korzystaliśmy z tego wspaniałego lokalu.... Jacek z Lęborka Bardzo Sympatycznie (1) Bardzo sympatyczna restauracja usytuowana w super miejscu. Wystoj bardzo... M&A Bardzo Sympatycznie (1) Super jedzenie,super obsługa,super wszystko poprostu... GOSIA Godna polecenia (1) Rewelacyjna knajpka. Elegancki wystrój wnętrza i miła obsługa PRZEPYSZNY... Gosia to chyba inny Barbados:) (1) Byliśmy tam ze znajomymi w środowy wieczór, po kinie.Lokal wybrali znajomi,... Emilia Kontrast 2 (1) z taką kuchnią i obsługa i organizacją pracy co najwyżej mogą zagrozić... gdańsk ALEX - opinia (1) Byłam trzy razy. Jak narazie się nie rozczarowałam. Bardzo smaczne potrawy,... ALEX Ania J. - opinia (1) Przepiękna jodła kaukaska przy wejściu, sympatyczna pełna wdzięku pani... Ania J. Warto pochwalić (1) Jest jedna z mojej ulubionej knajpy. Naprawdę warto. Polecam! stały klient Godna polecenia (1) Wyśmienite jedzenie (ostatnio zachwyciły mnie krewetki nasałatach z grzankami... Arek