Beny - opinia (1) Pyszne pierogi, polecam :) Miałem też przyjemność wypić smaczną herbatę z... Beny Beny - opinia (1) Polecam dania meksykańskie, prawdziwy eksperyment kulinarny w dobrym... Beny Sylwester 2007/2008 (1) Miałam przyjemność w tym roku spędzić ten wyjątkowy dzień w tawernie greckiej... Elżbieta
Nic specjalnego (1) jedzenie koszmarne! przystawkę podano zamiast obiadu (na zimno) oczywiscie... Kasia06660 galeria baltycka (1) bylismy pare dni temu w galeri baltyckiej z mezem na zakupach i maz poszedl... Kasia jedzenie TAK , reszta PANIE BOŻE PRZEBACZ (1) Ocena może troszkę spóźniona bo po 2 miesiącach ale dopiero teraz doszedłem... Kubol nieświeże?? (1) Witam Byłam tam na obiedzie. Zupa co prawda rewelacyjna ale co do świeżości... mona jestem oczarowany (1) Trafiłem tam dziś po raz pierwszy pomimo prawie roku od otwarcia . Jestem... Kubol Jedzonko pyszne (1) Polecam, restauracja bardzo fajna, jedzonko przepyszne. Polecam Kas Dostawa (1) Nie oceniam wystroju i obsługi, gdyż zamówiłem jedzenie na dowóz. To była... drtygrys Kresowa wyśmienite dania i miła obsługa (1) Restaurację Kresową wybrałam ze względu na menu i atmosferę panującą w tym... Nela G. Anka - opinia (1) Bardzo fajna restauracja. Jedzonko bardzo pyszne, ceny przystępne. Polecam Anka POLECAM (1) Przyznam, że sama nigdy bym nie weszła gdyby nie kolega. Od kiedy jednak tam... Dorota smiech na sali (1) nie bywam tam czesto,wiec nie oceniam,musze jednak opowiedziec co mi sie dzis... Hania polecam Pasibrzuszka (1) Od jakiegoś czasu jestem częstym gościem w pasibrzuchu na manhatanie z tego... Sylwia Wyśmienite (1) Miejsce to zostało mi pokazane kilka lat temu przez najomą i od tamtego... Ptysiak Irena - opinia (1) bardzo milo sie zaskoczylam!a to rzadko sie zdarza. czytajac karte bylam... Irena no wreszcie (1) no wreszcie można dobrze zjeść coś za dnia... taaaaaki lunch dwudaniowy - nie... Max M - opinia (1) Coś nowego w Gdyni , już dawno zamieżałem tam pujść , w końcu sie wybrałem i... M Polecam (1) Dla osób które mogą sobie pozwolić na wydatek szczerze polecam.Pieniądze... Paweł