Uwaga na rezerwacje (2) Wybierając restauracje na romantyczną kolacje we dwoje sugerowaliśmy się... Tomasz Sylwester 2008 (1) Właściciel lokalu nie ma pojecia jak powinien wyglądać Sylwester z klasą!... Rozczarowana polecam (1) goraco polecam.super miejsce na kameralne imprezki. ania
Nie będzie tam nas za rok (1) Wystrój zaliczam jako pozytywny.Obsługa tez ok(najbardziej miłymi osobami... STOLIK B5 zastanowię się, czy tam wracać (2) zostałam tam zaproszona w 2 rocznicę ślubu, ale przeżyłam rozczarowanie... Aneta Kotlet mielony a'la zraz a może wyrób zrazopodobny (1) Będąc na zakupach w Galerii Bałtyckiej, poszliśmy z mężem coś zjeść.... Vertigo Wielka kicha (1) Trzeba przyznać ze nie popisaliście się ani zbyt miła obsługą ani ilością... Andzia Sylwester!!!Mam dwa bilety do odsprzedania!!!!! (1) Piano Club Barbados Piano Club Barbados adres: 80-851 Gdańsk,... artur Para Młoda (1) Mieliśmy tu wesele w połowie sierpnia 2007. Było rewelacyjnie, wszystkim... Szcześliwa Młoda Para :) Tobiasz - opinia (1) Wszystko poprostu super!!! Aż trudno opisać słowami.ten dzień był jedyny i... Tobiasz katastrofa!!!!!!1 (1) Nie bardzo wiem skad biorą sie dobre opinie na temat tej restauracji. tyle... Mariusz zmiana w karcie :) (1) Nareszcie coś dla głowy rodziny:) Zawsze podobał mi się klimat, jednak... Tomasz Właśnie wróciłam (1) I jestem bardzo mile zaskoczona :) Zawsze omijałam tą karczme i zmierzałam do... MoooNa Justyna - opinia (1) wybraliśmy się na kolację godz.21.20 na wejściu wrzasnęła kelnerka, że... Justyna Obsługa super szczególnie przystojni barmani (1) Obsługa jest strasznie sympatyczna,szczególnie męska część czyli niesamowicie... Kate OK (1) dobre jedzenie i mila obsluga poss Wojtek - opinia (1) Jadam tam często (przejazdem po pracy),obsługa stara się zaspokoić... Wojtek Mieszane uczucia... (1) Witam, byłem dzisiaj w tej restauracji i mam kilka zastrzeżeń, a mianowicie..... czeci Kazimierz - opinia (1) Naprawdę warto pójść na obiad z żoną, znajomymi czy rodzinką. Ceny dość... Kazimierz Godna polecenia (1) Niezwykły wystrój, super jedzenie, rewelacyjna lokalizacja. Trochę mało dań... Krzyś