Marek - opinia (1) Super miejsce.Byłem w niedzielę, prezentowali kuchnię pod hasłem... Marek ELBLĄŻANIE - opinia (1) PRZYJECHALIŚMY Z ELBLĄGA NA DŁUGI SPACER PO GDAŃSKIEJ STARÓWCE.... ELBLĄŻANIE Polecam!!!! .Jedzenie wyjatkowo smaczne .Obsługa taka ,jak powina (1) być - miła i szybka.. Teraz małym drukiem...szkoda AŻ, żeby taki... Anna
POLECAM TE MIEJSCE!! (1) naprawde fajnie............................. dmnnnnnnnn PB - opinia (1) Beznadziejna nieprofesjonalna , arogancka obsługa, psuje całość dobrych... PB PB - opinia (1) Wielokrotnie jadałem w tej knajpce i prywatnie i biznesowo i na ogół byłem... PB Wyjątkowo dobre miejsce! (1) Dla kogoś kto chce niedrogo zjeść i lubi tzw. "chińszczyznę" to jest idealne... hotora kocham was!!! (1) Uwielbiam tam jeść! Swietny wystrój, kameralne wnetrze(co może być jednak... Julia jest ok:) (1) nie bywam tam często bo mam madison nie po drodze ale jak juz zajde to... julka a mogło byc tak pieknie (1) nie wiem co się stało z tą knajpą ale aktualnie juz tylko pizza jest... niezadowolona Alicja - opinia (1) Od kilku tygodni w każdą niedzielę spotykamy się calą rodziną w Malinowym... Alicja smaczne jedzenie (1) byłem gościem niedawno ,już nie pierwszy raz i muszę przyznać ,ze obsługa... gość kamil zadowolona - opinia (1) zadowolona stachoooooo - opinia (1) stachoooooo moni - opinia (1) Bitki wołowe z kaszą gryczaną - bezkonlurencyjne. Camembert w sezamie z... moni P O L E C A M !!! (1) Jesli ktos nie wierzy, ze moze byc tak przyjemnie i smacznie, to niech... kora Super knajpa! (0) Bardzo fajny lokal, z miłą obsługą i świetnym jedzeniem. Idealny na imprezy... robfox