"Rezerwacja" stolika (1) Mam wrazenie ze obsluga lokalu (bramka i kelnerzy?) maja dobry biznesc na... Maciek szuper jedzonko (1) byłem jadłem polecam super jedzonko!!!!!!! darci Tragedia! (1) Byłam kolejny raz...Kiedyś na zupę czekałam 20 min, a ostatnio otrzymałam... Jula
goraco polecam!!! (1) jedzenie wysmienite, spelni oczekiwania najwiekszego smakosza, creme brulle z... Bartłomiej MEGA Super jedzonko! (1) Jedzenie super smaczne, jedna z najlepszych chińszczyzn jakie jadłem!!!!!,... Konek mona - opinia (1) Barracuda powaliła mnie na kolana już po otwarciu!!!!!!! Od tego czasu jestem... mona Strzał w dziesiatkę!!!! (1) Karczma Zagroda to miejsce pełne ciepła i pozytywnej energii. Obsługa zawsze... Marta Kamila - opinia (1) Miałam przyjemność wraz ze swoimi znajomymi gościć w tym sympatycznym... Kamila cudeńko :) (1) tak, tak, tak, koniecznie!!! bylo pysznie i pięknie, czulam sie jak uzbecka... M. Polecam (1) Odwiedziliśmy El Greco przez przypadek - nasza ulubiona dotąd restauracja na... Marta Wrońska Pierwsza wizyta (1) Byłem dziś z rodzinką. Wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni. Obsługa wie co... M smacznie ale w spartańskich warunkach (1) Jedzenie smaczne, ale posiłki bynajmniej nie należące do tanich. Przyjemne... Pablo ania - opinia (1) To że jedzenie jest cudowmne, to jasne. Ale mnie podobał się wystrój, klimat,... ania Aga - opinia (1) Nie jest zla,ale ogolnie przyjmujac jedzenie nie jest jednolite... a powinno,... Aga MXM - opinia (1) Fajna knajpka, ale w przeciwieństwie do tej w Gdańsku na Abraham wymaga dużej... MXM Do kolegi "kamilka" (1) A kolega jak taki zbulwersowany był zachowaniem rzeczonej kelnerki, to może... mła Nie ma LEPSZEJ! Ta jest NAJLEPSZA! (1) Najlepsza Restauracja Chińska w Trójmieście! Dla miłośników tej kuchni... K. jak w domu (1) zostałam tam zaproszona na kolację..spokojna uliczka,niepozorny domek a w... Angelika KOSZMAR (1) ta restauracja bardzo się popsuła od czasu kiedy bylam tam pierwszy raz.... kasia PYSZNIE!! (1) TAKA NIEPOZORNA RESTAURACYJKA I MIłE ZASKOCZENIE!! JEDZONKO SUPER SMACZNE I... LUKASZ