Świetne miejsce (1) nie zgadzam sie z tymi negatywnymi opiniami,o których czytam w... tonka Niemiła i nieprofesjonalna obsługa... (1) Jestem w szoku jak niemiła i agresywna osoba odbiera telefony w sprawie... Marek ;] (1) Kelnerka magda,blondynka jest beznadziejna,bo zle traktuje... gosc
Wygrana! (1) Wygrałam obiad lub kolację dla dwojga. Dzisiaj postanowiliśmy ją razem z... Anita Mile zaskoczony ! (1) Miałem dziś przyjemnośc byc na obiedzie w tej restauracji. Super smaczne... Grzegorz z Oliwy Katia - opinia (1) jedzenie raz było tylko dobre, kolejne dwa razy to totalna porażka. porcje... Katia Witam serdecznie (1) Chciałbym sie podizelić na forum z wszystkimi pewną zaobserwowaną preze mnie... kamilek AinA - opinia (1) BYlismy tam z nrzeczonym kilka razy :) jedzonko pycha, obsluga mila, fajny... AinA Sygi - opinia (1) Fajna restauracjyka z bardzo przystepnymi cenami - polecam kurczaka na ostro... Sygi J. - opinia (1) Miłe, całkiem przytulne miejsce na spędzenie kilku wolnych chwil. Wystrój i... J. Cocolino - opinia (1) Byłem tam już 3 razy i na pewno będę przychodził częściej, REWELACJA!! Cocolino Czarujące miejsce! (1) Jestem szczęśliwy! Naraszcie! Mały, piękny, cichy zakątek w którym można... mat Byliśmy w niedzielę (1) Klientów nie było zbyt wiele - jak to bywało wczesniej za czasów bufetu... Panga mar - opinia (1) bylem tam pierwszy raz i uwazam ze jest to restauracja bardzo przyjemna i... mar Pierogomania! (1) Super fajna knajpka! Polecam! NZ na wynos (1) od dłuższego czasu zamawiam tu jedzonko i jako miłośnik chińszczyzny jestem... Dennis jest ok (1) w Barbadosie bywam najczesciej na dyskotece w sobote ogolnei lokal bardzo... paulik Sioux is Cool a obsluga rewelacja (1) będąc w Gdyni wstąpiłam do restauracji o nazwie Sioux bardzo fajny wrecz... Korola rewekacja (1) goscililismy sie w restauracji zochlina i jestesmy pod zachwytem pieknej... gerard z rodzina Szybkie sphagetti (1) Wczoraj zawitaliśmy tam z koleżanką, obsługa na pierwszy rzut oka trochę zbyt... Andrzej