net - opinia (1) w karczmie zmienił sie własciciel wiec nie bedzie niespodzianek typu pijaństw... net Mój ulubiony Pub, ma swój klimat POLECAM (1) Mój ulubiony Pub, ma swój klimat POLECAM maciek folia-skałdnik sałatki (1) Jednym ze składników zamówionej w minioną sobotę sałatki okazał sie wielki... Phoebe
Rewelacja (1) WSzystko rewelacyjne i popieram przedmowce-najlepsze kalmary jakie w zyciu... Pati kiepska obsługa (1) Jedzenie smaczne i super drinki. Szkoda tylko, ze jest kiepska obsługa i... Pati Przereklamowane (1) Beznadziejnie zrobiona karta. Jedzenie -nic specjalnego. Na tle innych... Patrycja SUPER POLECAM !!!!!!!!!!!!!! (1) Super obsługa, bardzo miłe Panie kelnerki. Spokojna i przyjazna atmosfera.... STAŁY KLIENT nie polecam (1) z włoską kuchnią to rzeczywiście niewiele ma wspólnego, a pasty faktycznie... g Pan Dowozik - opinia (1) Bardzo ładna restauracja. Kelnerki sympatyczne, kierowca bardzo kulturalny i... Pan Dowozik Kasia :) - opinia (1) Ja umówiłam się z obsługą w taki sposób że zamawiam zawsze w godzinach kiedy... Kasia :) BEZSZCZELNY KELNER (1) Cos takiego spotkalo mnie po raz pierwszy- bylismy w czworke w sobote kolo... SONYA moze byc :) (1) bylam tam 1 raz ale bylo w miare ok. Obsluga sympatyczna, wystroj tez... Iza pozdrawiam z anglii (1) Witam i serdecznie pozdrawiam Was Tomek i Asiu z tewkesbury i po raz wtory... Robert Dudek parka (1) byłem ostatnio z dziewczyna na obiadku i musze przyznać, ze jedzonko nam... kris & marta urodziny (1) pisze ponieważ robiłem urodziny w Chatce i w związku z tym chciałem... Chris wystawki brudnych naczyń na stolikach (1) obsługa nie ma czasu( pilnowanie barowego blatu) na zbieranie pustych naczyń,... obserwator Niestety NIE POLECAM (1) Właśnie wróciłam z restaturacji. Niestety nie zachwyciło mnie to miejsce. Po... ewa Suuuper miejsce na spotkania towarzyskie!! (1) Po raz pierwszy do Tawerny zostałam zaproszona przez moją kochaną siostrę z... Olcia fajne kelnerki (1) rewelacyjna osluga,potrafi doradzic w wyborze jedzenia,dziewczyny sa swietne... pikos Rewelacja! (1) Po paru latach odwiedzania restauracji i innych jadłodajni trójmiejskich, z... rektor wdu.pl