Pizzeria (1) Kiedyś była to jedna z moich ulubionych knajpek..Sympatycznie, miło,... zniesmaczona Urok (1) bylam w owym lokalu wczoraj po raz pierwszy i musze przyznac ze tak... Gabi :) Szczęśliwcy - opinia (1) Serdecznie polecamy Dwór Oliwski jako idealne miejsce organizacji przyjęcia... Szczęśliwcy
odradzam (1) coco pierwszy raz odweidzilem jakis rok temu. pierwsze wrazenie bylo bardzo... Si wspaniale miejsce nawet na jedzenie codziennie (1) Jemy tam od kilku miesiecy, min 1/tydzien. Przystepne ceny, ogromne porcje... Jarek OBSLUGA DO WYMIANY (1) DO BARBADOSU CHODZE OD OK 3 LAT I ZAWSZE BYL TO MOJ ULUBIONY LOKAL ,ZAZNACZAM... KASKA mari - opinia (1) Trafilismy dzisiaj z mezem do restauracji przypadkiem i oboje jestesmy mile... mari Taka sobie (1) Restauracja podobno jest bałkańska, a jak próbowałem coś zamówić z tej kuchni... Lukasz KOSZMAREK (1) zgadzam się totalnie z tym,co napisano niżej.Za każdym razem jak jestem(a... Sławek OMIJAĆ !!! (1) BYLEM W MIARE STALYM KLIENTEM, TRAFILEM DO SWOJAKA PO PRAWIE ROCZNEJ... ROZCZAROWANY Sebol - opinia (1) W DROMADERZE podabał mi się tylko wystrój, cała reszta NIE!!! Porcje w... Sebol Edyta - opinia (1) To wspaniałe miejsce dla miłośników dobrego jedzenia! Bardzo dobra obsługa,... Edyta bardzo duży plus ;-) (1) Serdecznie polecam wszystkim, którzy chcą dobrze zjeść i miło spędzić czas.... M. Beznadzieja (1) Jedzenie nie smaczne przesoloone!Obsługa nie ciekawa brod na sali i w... nata Pyszności! (1) O lokalu słyszeliśmy wiele i w końcu udało się skonfrontować opinie ze stanem... 999 Witamy tu Nowożeńcy z 29.09.2007. (1) Po powrocie z podróży poślubnej chcielibyśmy złożyć ogromne podziękowania dla... Gorąco polecamy i pozdrawiamy Ka pysznie (1) bywam w taj restauracji od kilku dobrych miesiecy i musze przyznac ze ani mi... ogrodnik Nic specjalnego...z wyjątkiem jednego rewelacyjnego.. (1) Pleskawica kompletnie nieprzyprawiona-raczej kotlet mielony z papryką. A... Cleo POLECAM!!! (1) Kilka dni temu byłem w Big Blue i o ile do knajp wizytowanych po raz pierwszy... Melas bajkowy żurek (1) zawsze jak tam jestem to zamawiam żurek, jest wyśmienity. młoda miła obsługa... arek k