nie ta usługa i nie te ceny...........a szkoda. (1) Zamówiłem trzy najbardziej "flagowe" zupy: żurek,grzybową i biełuchę(wersje... SCJ gratisowe atrakcje (1) druga wizyta w Lazio z moim lubym (w marcu) bardzo mile mnie zaskoczyła.... lisa Grecka wyspa smaków w 3mieście (1) Pomimo wysokich cen (od 40-50zł w górę) warto odwiedzić tą restauracje i... alternativa
trudno o jednoznaczną opinię ale... (1) Skusiła nas reklama, że w soboty i niedziele Rozmaryn proponuje 50% zniżki... Aga&Tomek Goraco polecam (1) Bardzo miła obsluga , wyśmienite jedzonko i domowa atmosfera - to gwarancja... Magdalena Kurczewska-Svensson najgorszy sphinx w trojmiescie (1) dosyc czesto jadam w sphinxsie ale w tym bylem ostatniraz, ostatni wybralem... kajtos;) Bardzo polecam - bede tam wracal! (1) Odwiedzilem ta restauracje wczoraj. Od razu spodobala mi sie serdeczna... Thomas Lost Dziękuje.... (1) W restauracji VNS zaczęła się nasza podróż poślubna.. a było to 11 września... Aga ratunku (1) tragedia!!zamowilam zupe i jest nejadalna po prostu!!slodka woda...w tym... fanka chinszczyzny znakomite!! (1) wystroj bardzo przytulny,znakomita late w wykonaniu rozesmianego... Agnieszka Super klimat, wyborna kuchnia (1) cudowne miejsce na kolację we dwoje, imprezę w wiekszym gronie, spotkanie... gagatka Polecam (1) Mila sympatyczna obsługa bardzo dobre jedzenie profesjonalna organizacja... jay-z Wesele - tylko w Karczmie Trzy Dęby (1) Witam, właśnie wspólnie z moją swieżo poślubioną małżonką dochodzimy do... Nowożeńcy najlepsza pizza w trojmiescie (1) Nie zgadzam sie z wieloma negatywnymi opiniami, bylam tam nie raz i bardzo... Aleksandra Lazio.... (1) Pracowałam tam kilka dni w lato. Powiem tak: nie wspominam tego dobrze.... studentka A ja tam bede chodził (1) Najsmaczniejsza Pizza, fajna muzyka a i mecz piłki nożnej mozna zobaczyc w... Tolkuś Ania - opinia (1) Jedzenie poprawne. Niestety można palić a FATALNA wentylacja nie pozwala... Ania Pinokio jest super!! (1) w Pinokiu zawsze miło i smacznie! O! Anka ... (1) Mogę śmiało polecić każdemu. B. dobra obsługa rewelacyjny smak naleśników... Fokia Najlepsza chińska kuchnia w Trójmieście (1) Jestem częstym bywalcem w chińskich restauracjach, nie tylko w Trójmieście,... Marco