Zmiana miejsca restauracji Rozmaryn w Sopocie (1) Wielka przesada z 10 procentowa oplata za serwis do ogolnego rachunku!!! Np.... smakosz wloskiej kuchni nic specjlanego na kawe można wpaść ale jedzenie nic specjalnego (2) Ogólnie to sałatki z mrożonek chyba z mikrofali bo na patelni to te mrożonki... bum merlin - opinia (1) Bylismy w knajpce 21 pazdziernika (dzien wyborow :). Poprosilismy Pania o... merlin
Mari - opinia (1) Byłam na dużej zorganizowanej imprezie i czym prędzej "wiałam" do domu bo... Mari kiepski (1) kiepski lokal z brzydkimi talerzami-wygladaja na tanioche jek w barze... konsument Marnotrawstwo !! (1) Inaczej nie można nazwać faktu, że przy tak bogatej i świetnej kuchni oraz... Arni I tak trzymać (1) Wszystko działa tu bardzo poprawnie: jedzenie jest smaczne, nie trzeba na nie... Arni Nie zawodzą (1) Jedynym problemem tego lokalu jest fakt, iż czasami brakuje wolnych miejsc.... Arni Miło, przyjemnie i smacznie (1) Bardzo dobra restauracja, nieco nie mój styl, ale żarełko całkiem smaczne,... ephel do wszystkich zdegustowanych... (1) byliśmy wiele razy ekipą znajomych w gospodzie i zastanawiam sie, czy ci... hanka Kpina (1) Pierożki z supermarketu, makaron wcześniej ugotowany i odgrzany przed... poszukiwaczesmaku.pl Marek - opinia (1) Naprawdę rewelka.Jedzonko PYCHOTA. Marek MILUTKO (1) Warto wpaść na rybke i nie tylko :) Gorąco polecam!!! mloda Pyszne jedzenie (1) Bywam w tej restauracji jak tylko jestem w Gdyni.Jedzenie bardzo mi smakuje(... marta Super Knajpka! (1) Naprawdę miła i bardzo przytulna restauracja! Cisza, spokój i elegancki... Basia jestem pod wrażeniem (1) Byłam w sobote na dyskotece w gdańskim barbadosie. Ogólnie wrażenia bardzo... Karolina Okropna obsługa i jedzenie (1) Byłem tam na wiosne 2007 r. Zupy podano nam po uprzednim podgrzaniu w... babel Nigdy wiecej (1) Kiedys bylam w tej "zachwalanej" restauracji, ale strasznie sie... Kate do AUTORA JG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) "szanowny" Panie Gdynianinie ... od razu sprostuje że nie jestem osobą z... Hokej Mili bramkarze!!! (1) W klubie Barbados jest bardzo miła obsługa. Szczególnie na pochwałę zasługują... Niunia84