FA-TA-LNE (1) Jedno wielkie naciąganie, porcje coraz mniejsze, wysokie ceny, a jakość od... sandra nie polecam (1) Bywałam już w wielu lokalach na różnych imprezach i to nie tylko z okazji... Gosia ok, ale bez fanfar (1) ogólnie miejscówka dobra, spory wybór potraw w przystępnych cenach... polecam... Tomasz B.
przyjdż a nie będziesz żalowal (1) ta restauracja jest bardzo schowana ale jedzenie jest super. przechodzilam... basia i rafal Nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam tego lokalu. Byłem tam latem wraz z przyjaciółmi.... Kuba Wyjątkowe miejsce (1) Dwór Oliwski można określić bardzo krótko - to wyjątkowe miejsce, wyśmienite... Agnieszka było cudnie- w zupełnie innym świecie:)) (1) bylismy tam ostatnio z mezem i bylo super, zupelnie inny swiat, jedzonko... niunia Niewykwalifikowana obsługa (1) Dotychczas bardzo lubiłam ten lokal, niestety uległo to zmianie. Niedawno... Magdalena jaaa - opinia (1) Obsługa bardzo miła(jedyne co mi nie pasowało że zabierano talerz jak zjadła... jaaa Prawdziwa atrakcja! (1) Ja jem bardzo często poza domem, ale czegoś takiego nigdy nie próbowałam!... Hanna Najlepsza restauracja (1) Bywamy w Kresowej od czasu do czasu. Zawsze zachwyca nas najsmczniejszy... Kapelusz Włoski zakątek w Polsce (1) Od 10 lat regularnie bywamy we Włoszech i przez ten czas udało nam się dobrze... Ola Nie jadajcie w lokalu Sphinx w Batorym (1) Tam jadać NIE WOLNO! Dzisiaj podano nam całkowicie surową rybę przykrytą... Michał Drętwo (1) Nie polecam.Jedzenie nie smakowało moim gościom.Zupa grzybowa gotowana na... maksymilian super lokal!!! (1) Znam wiele fajnych knajpek, a La fortunie byłem pierwszy raz. Byliśmy z żoną... grzeniu Idealne miejsce na spedzenie wolnego czasu (1) Idealne miejsce na spedzenie wolnego czasu dex Najlepsze śledzie w Trojmiescie! (1) Mniam! RYBA Nędza (1) NIE POLECAM. PIZZA PRZYJECHAłA ZIMNA, A TO NAJGORSZE CO MORZE BYć. NO I TO... BIRDIE Gdzie się pdział Dwór Oliwski z przed 2 lat? (1) To juz nie to samo miejsce, które było dwa, trzy lata temu. Brak ducha,... Inga Kiszka w karczmie (1) Od chwili zamówienia czekaliśmy na 2 porcje piergów ok.40 minut,i do tego... peesto