Polecam (1) Jestem w Zielonym Dworze raz na 2 miesiace i czuje sie tutaj jak u dobrych... bywalec sezon tuż, tuż .... (1) chodże do Klippra co tydzien swietna atmosfera , jedzenie bardzo smaczne... Ado REWELACJA (1) Zupełnie nie rozumiem dlaczego piszecie takie rzeczy o tej moim zdaniem... Beata
Anka - opinia (1) Mieliśmy tam obiad weselny pod koniec 2006 roku, wszystko sprawnie... Anka zadowolona 2 (1) Może więc drodzy „narzekacze” zamiast jęczeć i zrzędzić,... Anka zadowolona (1) Fiu, fiu dawno mnie tu nie było i cóż widzę, hmmmm nasza kolejna narodowa... Anka Fajna knajpa z pomysłem (1) Dobra fajna knajpa na kameralne spotkania. Ceny jak na lokal tej klasy... TOmash_ brak (1) Jak już wspomniałam jedzenie oraz ceny w miarę ok. Ale co do obsługi ,... Ola REMONT (1) Remont bedzie trwac do konca kwietnia. Jedzenie bedzie to samo:)) bardzo nam... PIREUS CIELĘCINA Z BAKŁAŻANEM - WIEPRZOWINA PO SYCZUAŃSKU (1) Nie bede tu wymieniał całej "karty" - rewelacja, kto nie spróbował nie wie... wentyl TO SIĘ NAZYWA KLASA (1) Wystrój restauracji w klasycznym stylu, bogate menu oraz wspaniała obsługa... Antoni Fantastyczne jedzenie !!! Lokal obowiązkowy!!! (1) Fantastyczne mięska, pierogi i zupy. Szczególnie polecam zestaw pierogi z... Magda Smacznie, niedrogo, domowo! (1) Bardzo przyjemne miejsce na rodzinny obiad. Polecam polędwiczkę w sosie... Magda Moja ulubiona restauracja w Gdyni! (1) Wspaniałe jedzenie !!! Szczególnie steki i mięska zawijane ręcznie w małe... Magda Świetny lokal... ale (1) Barbados to moja ulubiona knajpa... fajny klimacik, normalne towarzystwo,... Asia :-) fajna knajpka (1) bardzo fajna knajpka w centrum Gdańska, po meczących zakupach odrobina... stała klientka Bardzo smacznie:) (1) Restauracyjka mała i wystrój dość skąpy..gdyby nie lampy i muzyczka to nie... gosiaczek miało być, a nie ma (1) Może inne surówki będziecie serwować? Czy w fastfoodzie będą też takie same... coraz rzadszy klient PB - opinia (1) Za wysokie ceny w stosunku do jakości. Małe porcje. Do zdzierczych cen... PB Bardzo miło i przytulnie. (1) Miło się siedzi bo i wystrój przytulny, i kominek trzaska, i sympatyczne... zojkaojka