Fajne miejsce dla Ciekawych Ludzi (1) To fajne miejsce dla ludzi, którzy są pozytywnie zakręceni. Dobre żarełko... Pozytywnie zakręcony Gorąco polecam (1) słyszałem bardzo dużo pozytywnych komentarzy na temat tej restauracji ale że... Krzysztof Smacznie i stylowo (1) Miejsce jedyne w swoim rodzaju, orientalny klimat zachwyca, potrawy... Ania
Obsługa - Tragedia (1) Byłam dwa razy - bo "warto dać szansę" W Tajlandii byłam jakiś czas temu na... Ewa Piekło na ziemi istnieje:) (1) Jako osoba uwielbiająca ostre jedzenie tutaj znalazłem najostrzejsze potrawy... zenderx Restauracja na poziomie (1) Byłem tam parę razy w lato i teraz parę dni temu i uważam że to najlepsza... Marcin Wieloch lokal marzen (1) laokal marzen jedznie wino wszystko to , to strzal w dziesiatkea dzieki panu... magda pawel żaba - opinia (1) świetna obsługa, jedzenie rewelacyjne palce lizać gorąco polecam :) żaba Pycha !! (1) Jedzenie nad podziw smaczne, obsługa baaardzo sympatyczna. Duży mankament to... petro nie polecam (1) Byłam tu na firmowej imprezie. Mięso i ryż twarde i nieświeże. Drinki... Dorota Jak zawsze pysznie (1) Byłam ponownie w tej uroczej małej resteuracyjce. I jak zawsze jedzenie było... monika Polecamy! (1) Dwa tygodnie temu mieliśmy przyjemność organizować tam nasze wesele i... dotik RUCOLA (1) kocham was.nie wyobrazam sobie juz zycia bez was.ciesze sie ze sie poznalismy... :D przepychota (1) Uwielbiam tam jadać, szczególnie u góry, na sofkach. Wtedy sciągam buty i jem... Ewa dobre jedzenie (1) Smaczne jedzenie i super lokalizacja . Strona fajna. Ludzie przeciez to... kolo piotr malootka - opinia (1) Witam, nie da się ukryć,że w poszukiwaniu pięknego wnętrza i niezwykle miłej... malootka Z Gdańska nad Dniestr, Dniepr, Wołgę (1) Każdy, kto chce wybrać się w kulinarną podróż na Kresy dawnej... Artur Obsługa (1) Obsługa psuje wizerunek lokalu (szczególnie ten niski koleś, zachowywał się... gre Najobrzygliwasza pizza na swiecie (1) Pizza w tym lokalu jest okropna, ciasto dwarde, i spalone,maka sypie sie po... kicia Rewelacyne jedzenie, wystrój i obsługa (1) Z całego serca (przez żołądek do serca)polecam tą mała ale jak sympatyczną... Sylwia