POD Kreska... (1) Lokal tylko pozornie jest nowoczesny, tak naprawde to niesamowity wechikuł... Dominik rewelacja! (1) Wybrałam się do el-greco z rodziną jakiś czas temu i byliśmy zachwyceni.... różowa ELLO TU AGA :))) (1) Generalnie oprócz obsługi nic się w Kreseczce nie zmienia ;-))) Nadal ta... Aga
do menagera (1) -brudne szklanki do tego stopnia ze nie ma sie ochoty pic nawet przez... skrzat ;];] (1) rewelka.. obsuga mila.. wystroj ciekawy.. cany niskie;] polecam Marta Nautilus (1) Jedzenie może i nie jest zle, ale....mikroskopijne "rozmiary",(2 zmieniaki )... nika:))))))) szkoda (1) szkoda ze to tylko remont bo prawdziwego żarcia takie jak było w Rhodosie to... obserwator PORAŻKA!!!!!!!!!!!!! (1) Dziś miałam wątpliwą okazję być w restauracji "Pinokio"i przekonałam się ,że... eljot72 Pani Tatiano! Tak właśnie powinna reakcja na niezadowolenie klientów (1) Przypadkowo wpadłem na tę stronę, szukając informacji o lokalizacji Tatiany... MH mniam... (1) ...jedno z nielicznych miejsc gdzie kucharz nie oszczędza na przyprawach...... Fog Kelnerki SIŁACZKI (1) Teraz już rozumiem skąd te miny kelnerek. Sami wejdźcie na stronę tego... Hubert Kasia - opinia (1) Mialam wesele w styczniu tego roku, musze powiedziec ze bylo super , pieknie... Kasia ładne miejsce ze snobistycznymi pretensjami (2) Zielony Dwór kusił nas od dawna zewnętrzną fasadą. Kilka dni temu poszliśmy... kora Polecam (1) Bardzo dobre jedzenie. Miła obsługa. Polecam. Tomek Kamień z serca... (1) kamień z serca mi spadł,ze to tylko remont i już z niecierpliwością czekam... Cleo Chyba mi sie podobalo :] (1) Restauracja super elegancka acz ceny takie se.:P Jedzonko tyz bardzo dobre... Oshato Niezadowolony klient !!! (1) Tak okropnej obsługi nigdzie nie spotkałam, panie wręcz chamskie,... klient CAJKIEM FAJNIE (1) BYLAM W TEJ RESTAURACJI ZARAZ PO OTWARCIU I BYLAM NIEZADOWOLONA. pOSZLAM TAM... SLUBKA Bardzo dobra restauracja (1) Mialem przyjemnosc organizowania w restauracji VNS bankietu biznesowego.... Piotr pierwsza klasa (1) jedzonko aż palce lizać. Jeśli do tej pory chińszczyzna kojarzyłą ci się z... joodash