polecam!!! (1) super jedzenie, miła obsługa (chińczycy są genialni), a polki śliczne ;)... kuk SUPER! ;) (1) I ja mialam okazje goscic i bawic sie w tejze restauracji dzieki ktorej bede... iza32 polecam wszystkim (1) jestem częstym klientem pizzerii ostatnio razem z dziewczyna w piatek chyba... zadowolony
sss - opinia (1) Bardzo miła obsługa smaczne potrawy szanujaca osoby niepełnosprawne... sss Impreza- porażka (1) W tej karczmie mieliśmy imprezę integracyjną. Porcje dla 6 osób straszliwie... Iwona W końcu na prawde włoskie jedzenie!!! (1) Wspaniałe miejsce, doskonałe jedzenie (od toskańskiej zupy pomidorowej można... meggi Polecam :) (1) Resteuaracja o bardzo skromnym wystroju, w bocznej uliczce. Polecam bardzo ze... Arcy Esteta - opinia (1) Wielki nieporządek wokół obiektu. Wstyd!!! Esteta Porażka...!!! (1) Czy można wyjść głodnym po imprezie integracyjnej? Można :( Jedzenia mało,... niezadowolona REWELACJA!! (1) Poszłam tam kilka dni temu z ważnym dla firmy klientem. Obsługa przez cały... dolcevita Ryba palce licać (1) Odwiedziłem Scampi w jesienny weekend. Skosztowałem zupy rybnej i sandacza w... prr POLECAM (1) Pewnej niedzieli wraz z rodzinką postanowiliśmy zjeść coś na mieście, po... A.P polecamy z calego serca (1) jedlismy 2 razy i 2 razy bylo znakomicie - zalowalismy, ze jestesmy tylko dwa... Wiesia i Herman z Jerozolimy FA-TA-LNE (1) Jedno wielkie naciąganie, porcje coraz mniejsze, wysokie ceny, a jakość od... sandra nie polecam (1) Bywałam już w wielu lokalach na różnych imprezach i to nie tylko z okazji... Gosia ok, ale bez fanfar (1) ogólnie miejscówka dobra, spory wybór potraw w przystępnych cenach... polecam... Tomasz B. przyjdż a nie będziesz żalowal (1) ta restauracja jest bardzo schowana ale jedzenie jest super. przechodzilam... basia i rafal Nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam tego lokalu. Byłem tam latem wraz z przyjaciółmi.... Kuba Wyjątkowe miejsce (1) Dwór Oliwski można określić bardzo krótko - to wyjątkowe miejsce, wyśmienite... Agnieszka było cudnie- w zupełnie innym świecie:)) (1) bylismy tam ostatnio z mezem i bylo super, zupelnie inny swiat, jedzonko... niunia