Kasia z Gdyni - opinia (1) Wspaniala atmosfera, przemila obsluga no i oczywiscie przepyszne jedzonko.... Kasia z Gdyni Bardzo dobre jedzenie i obsługa!!! (1) Gosia Knajpeczka dla jednodniowego turysty (1) Restauracja kieruje się zasadą ,,Za jedną cenę, jedz ile chcesz; pij piwa... Tomstar
niestety duże rozczarowanie (1) Po raz pierwszy i ostatni byłam gościem tej , jakże robiącej znakomite... monika Super (1) Świenty lokal, duży przestronny. Naprawde za 15 zł można sie najeść!! i jest... gorgo Takiego smaku nie ma nigdzi eindziej w Trójmieście..... (1) Po dwóch latach pojawiła się ponownie i zaskakuje różnorodnością smaków,... Magda i Sławek jedno z bardzo fajnych miejsc w Gdyni (1) Bardzo fajny lokal...zawsze tam wracamy!!! Od czasu, kiedy nie mieszkamy już... Monika & Tomek Ok (1) Ciekawe miejsce ,jedzenie dobre.Pomieszczenie przed barem-sala z klimatem... Nina Godna polecenia, warto odwiedzić (1) Polecam przede wszyskim ze względu na atmosferę tworzoną przez właściciela... Krzysztof Lerch Rzeczywiscie calkiem dobry ten dobry adres (1) Patrząc na wcześniejsze komentarze o obniżaniu poziomu przez Dobry adres... Adam Rewelacja!!!!! (1) Organizowaliśmy ostatnio w Karczmie bankiet dla Gości naszej firmy i moge... Oczarowana Najlepsza chińska kuchnia w 3city (1) Jadłem już chińszczyznę w wielu miejscach a tu jest ona zdecydowanie... M.P. Mati - opinia (1) polecam jedzenie przygotowane na zywo na życzenie Mati Najprawdziwsza grecka restauracja z domową atmosfera (1) Bardzo przyjemna restauracja. Miła atmosfera i jedzenie o smaku i zapachu... Michał Po prostu rewelacja (1) Po zmianie menu jedzenie to po prostu rewelacja i to za bardzo przystępna... Piter Pogorszyło się:/ (1) Kiedyś zdarzało mi się zamawiać jedzenie w Nam Kingu. Miałem swoją ulubioną... Klient Reustaracją jesteście tylko z nazwy (1) Dwa tygodnie temu siedziałem z kumplem w ogródku na dole Monciaka. Po dwóch... Abras wesele w ogrodzie w Karczmie Trzy Dęby !!! (1) Witamy serdecznie, jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru jakiego dokonalismy... Agnieszka i Marek Tutta Mia the best ! (1) Owszem jezeli ktos niema najmniejszego pojecia o wloskim jedzeniu to powie... Magda K Namiot (1) Ostatnio bylam z dzieckiem w namiocie barracudy. Zamowilam gofra ktore... Zniesmaczona