Marek - opinia (1) W tej wloskiej restauracji bylem raz ale napewno odwiedze ja nie raz, bo... Marek jest dobrze (1) Polecam kaczkę po gdańsku , pyszne danie.Wystrój nienaganny Poza tym miła... ania super obsluga (1) bylam dzis na obiedzie i musze przyznac' ze jeszcze go wspominam. jadlam... pati
Miło i sympatycznie:) (1) Lokal położony nie daleko od centrum Gdańska.Warto przejść sie zasiąść przy... akinom85 Rozczarowanie (2) Kiedy w zeszły piątek przeczytałem w prasie, że w Zielonym Dworze będzie... Jacek Miłe zaskoczenie (1) Byłam ostatnio z przyjaciółmi w gdańskim Barbadosie i cóż...bardzo mile się... kataringa Wspaniałe wnętrza, profesjonalna obsługa (1) W dniu 25.08.2007 organizowaliśmy w Restauracji Hotelu Królewski przyjęcie... Magda i Michał Wesele w Krolewskim (1) Jedzenie: rewelacyjne Ocena ogólna: bardzo fajny... Richard Gosk JAK SIĘ BAWIĆ TO TYLKO W RESTAURACJI HIPODROM!!! (1) Bardzo fajna, przytulna restauracja. Dzięki swojej lokalizacji zapewnia... Agnieszka SPROSTOWANIE !!! (1) Witam.Chcialbym sprostowac bardzo wazna rzecz.Miejsce w ktorym Pani byla NIE... Restauracja Mysliwska Sioux jest super (1) bylem w siuxie z nazeczona na kolacji :) bardzo m\ila obsluga wystruj jak... Junior polecam!!!!!!!!!!!! (1) Pysznie, niedrogo i wszystko pierwszej świeżości. No i te kompociki jak u... monik 70 minut czekania na posiłek ! (1) Niestey... restauracja zrobila na mnie bardzo zle wrazenie, poprzez obsluge... glodny bulwar zobowiązuje.... (1) ...miejsce klimatyczne - bulwar, port, morze... szkoda, że nie potrawy.... architekt Żałosna obsługa (1) Pierwszy raz w zdarzyło mi się zostac poproszonym o zwolnienie stolika, po... Jarek przypadkowa klientka (1) wczoraj bylam , za dwa piwa zaplacilismy 28 zl!!!!! to juz totalne... maggie Wesele w Krolewskim (1) W dniach od 11.08.-13.08.2007 goscilem wraz z goscmi z Niemiec w zwiazku z... Gosk Richard Wielki żal, że odkryta dzien przed wyjazdem... (1) Od dnia przyjazdu przyglądałyśmy się neonowi Restauracji Kresowej z naszego... Ania i Emila fajnie jest (1) marta tragedia (1) marta