Opinia moja i mojej dziewczyny (1) Po części zgodzę się z przedmówczynią....Szef to jakiś amator.Tylko obsługa... Daniel i Madzia m. - opinia (1) Myślałam, że opinie w internecie są troche 'naciągnięte', ale myliłam się.... m. aaaaaaaaaaaa - opinia (1) a ja bardzo lubię to miejsce. zdecydowanie najlepsze drinki w Sopocie. Ceny... aaaaaaaaaaaa
Pozdrowienia z Angli (1) Pozdrowienia dla calej zalogi Restauracji Kresowa i dla szefostwa przesyla... Dawid SUPER MUZYKA (1) Personel uprzejmy, goscie zyczliwi, a D.J. puszcza swietna muzyke przy... Życzliwa opinia Gdynianki (1) Dzień dobry, wybrałam się wczoraj po raz pierwszy do Barracudy, między... Amaris81 NIE POLECAM! (1) Mialam okazje byc tam na weselu! Przyjechalismy z kosciola i podano nam... Asia Polecam (1) Bardzo super knajpka, która przenosi w klimaty greckie. Kiedy byłam tam... Doti16 oczekiwanie (1) wczoraj czekałem na obiad godzinę a Pani stolik obok godzine... fil Super (1) Restauracja jest bardzo ładna a najbardziej podobał mi się jej wystruj jest... Asia Pyszne i proste! (1) Bylam juz w resturacji Navruz dwa razy, i obydwa wspominam bardzo dobrze.... Emi Sprawdzilam sama (1) Nie przestraszylam sie negatywnych komentarzy i sprawdzilam te restuarcje,... Emi K R E S O W A=======B E Z K O N K U R E N C Y J N A======== (1) wspaniała atmosfera,doskonała obsługa,wyśmienite potrawy,do tego miła i... E.J.ZDANOWSCY KRAKÓW GODNA POLECENIA RESTAURACJA (1) ODWIEDZIŁEM RESTAUCACJE BARRACUDA 11SIERPNIA I MUSZSE POWIEDZIEĆ ZE MIŁO... MACIEJKA!!!! nigdy więcej....proponuje wymienic obsługe i zainteresować się (1) napewno więcej mnie tam nie zobaczą,fatalna obsługa przebija... Vanessa Wielka przykrość dla wlaścicieli psow -ostrzegam!!!!!!!!!! (1) Do niedawna byłam wielką fanką tego lokalu. Spotykałyśmy się z... iwona gorgol Super lokal warty polecenia (1) Moim zdaniem rewelacyjny lokal który szczerze polecam każdemu .Super... mrMarios małe porcje!!! (1) polecam: la Vita fajna restauracja, dobre jedzenie, ładna knajpa, tylko... Sowa byłam w tej restauracji (1) wystrój i serwowane jedzenie przerosły moje wyobrażenia. Było po prostu... małgosia ... (1) Musze przyznac ze naprawde fajne miejsce , moze obsługa mniej sypatyczna ale... Asia