Popsuło się!!!! (1) Popsuło się!! Kiedyś chodzilo sie tu na najlepsza pizze w Sopocie, teraz... hiolka jestem bardzo zawiedziony! (1) Wybrałem sie do restauracji z żoną, która akurat tego dnia świętowała swoje... MK Marcin - opinia (1) Restaruracja dzieki ciekawemu i niebanalnemu wystrojowi oraz naprawde milej... Marcin
W sam raz coś na ząb (1) Korzystamy głównie z dowozu, szeroki wybór, polecam ryż smażony z kurczakiem... Kasia Anna Michałowska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona że odkryłam to miejsce.Jedzenie... Anna Michałowska MIŁE MIEJSCE (1) Miła i spokojna enklawa na ruchliwej ulicy Dmowskiego. Polecam placek po... Anka Jedzenie pierwsza klasa (1) Nie ma drugiej takiej pizzy w gdansku!!... Polecam ta pizzerie poniewaz... Bart187 w dobrym klimacie ze smakiem (1) To co dla mnie najważniejsze czyli klimat i smak na dobrym poziomie.... przewodnik wycieczek krzy(kli)wa obsługa w krzywym domu, z ciasną toaletą za 3 zł (1) Na posiłek czekałem 40 minut,choć miał być za 15. Chyba dlatego że panie... przewodnik wycieczek Wesele w VNS (1) Obsluga rewelacyjna!!! Wyprawialismy wesele w VNS 28 lipca 2007.... Lukasz i Paulina WSPANIAŁA RESTAURACJA NA RODZINNE IMPREZY (1) Poraz kolejny jesteśmy ogromnie zadowoleni z gościnności, którą otoczono nas... Ania i Artur Pozdrowienia (1) Bardzo fajnie miejsce na spędzenie wolnego czasu. Polceam menu oraz... Morpheus Wielkie Rozczarowanie (1) Stolik zamówiliśmy z tygodniowym wyprzedzeniem. Na miejscu okazało się, że... Ewa M - opinia (1) Drogo, tłoczno i bez rewelacji jeśli chodzi o jakość jedzenia. Poza tym dla... M Magiczne miejsce (1) Wyśmienita kuchnia i wspaniała atmosfera! Dziękujemy pani Tatianie za... Regina i Krystian bandyci a nie ochrona (1) Do parkowej chodzę często i bardzo mi się tam podoba. Niestety zastrzeżenia... znieważona Dziwie sie niektorym zdaniom... (1) Zamowilem danie. Rybe. Zapytalem Pani kelnerki o wielkosc porcji, karta... ft Rewelacja (1) Dobra restauracja ,świetnie położona ,czysta ,profesjonalna obsługa-co teraz... warszawiak Małgorzata z Torunia - opinia (1) Już do naszej rodzinnej tradycji weszły wizyty u Ewy. Być w Łebie i do Ewy... Małgorzata z Torunia CUD MIÓD (1) MOIM ZDANIEM JEST TO JEDNO Z NIEWIELU MIEJSC NA TAK WYSOKIM POZOMIE JEŚLI... KASIA