PoLecam (1) BarDzo serDecznIe PoLecam TĄ resTauracJe- TanIe I DuŻe PorcJe JeDzenIa,... KLIenTKa Gorąco POLECAM !!!!!!!!!!! (1) Już na samym wejściu robi się człowiekowi przyjemnie na sam wystrój wnętrza.... turysta24 bez rewelacji (1) jedzenie dobre, ale nie przesadnie dobre, kucharz nie spelnia zyczen gosci,... gosia
Sympatycznie i smacznie. (1) Mieliśmy tam komunię córeczki,było tam super,dobra atmosfera i znakomite... Małgorzata Tego brakowało w Gdyni!!! (1) Wpadłem tam ostatnio na obiad, bardzo smaczny. Obsługiwała mnie bardzo... Kamil UWAGA! (1) Uwaga, w przeciwieństwie do pozostalych knajp, wizytę polecam wyłącznie w... mary podziękowania (1) Dzień dobry Panie Grzegorzu! W imieniu swoim i Robsona :) chciałabym bardzo... Kamilla przez dwa "L" :) zadowolony (1) wreszcie powstala na miom osiedlu restauracja z prawdziwego zdarzenia gdzie... chris Wow, finally a restaurant that got it all right! (1) I must admit, it's not often that I find a restaurant that I'd consider... Jonathan Melhuish gratulacje dla kucharzy (2) gratulacje dla kucharzy, robią kawał dobrej (smacznej) roboty, niestety... Cezary Polecam bez 2 zdan! (1) Obsluga wielce profesjonalna, wysoka kultura gosci i obslugi i wielki... Iwona Urodzinowy obiad (1) Gustownie urzadzone wnetrze, profesjonalna obsluga: kelnerka z wlasnej... paczus Krotko (1) Jedzenie dobre, obsluga dobra. To plusy. Wystroj i czystosc sali pozostawia... Poke Tandeta i mizeria (1) Fatalne jedzenie, brudno i relatywnie wysokie ceny. Klasyczna odpustowa... Gal Wstyd !!! (1) Wstyd mi bylo bo goscie nie mieli co jesc a niby najdrozsza i najlepsza... zawiedziona Popsuło się!!!! (1) Popsuło się!! Kiedyś chodzilo sie tu na najlepsza pizze w Sopocie, teraz... hiolka jestem bardzo zawiedziony! (1) Wybrałem sie do restauracji z żoną, która akurat tego dnia świętowała swoje... MK Marcin - opinia (1) Restaruracja dzieki ciekawemu i niebanalnemu wystrojowi oraz naprawde milej... Marcin W sam raz coś na ząb (1) Korzystamy głównie z dowozu, szeroki wybór, polecam ryż smażony z kurczakiem... Kasia Anna Michałowska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona że odkryłam to miejsce.Jedzenie... Anna Michałowska