szał by night!!! (1) Niedawno odkryłam miłe i z fajnym klimatem a co najważniejsze blisko... Martunia rewelacja (1) po remoncie lokal wygląda super, jedzenie wyśmienite, obsługa rewelacja... zadowolony klient Meksyk to tylko tutaj :) (1) Witam. Nowa knajpka z bardzo orginalnym wnętrzem. Bardzo miła i... VDRIFT
Bardzo przyjemna atmosfera (1) Piękne sale, profesjonalna obsługa i naprawdę dobre jedzenie. Idealne... Emilia Wyjątkowa (1) Świetne naleśniki oraz dania obiadowe a przy tym pomysłowy wystrój. Polecam!!! JK tylko dzwoniłem (1) Nie znam Hotelu ale muszę napisać, że obsługę na recepcji mają... gorgo pycha! (1) pyszne jedzenie, miła obsługa i fajny klimat. polecam evelina Super (1) Otoz nie zgadam sie z kilkoma opiniami:D Obsluga zawsze jest solidna - np.... Radmak Smacznie z małym ale.. (1) zamowiłam pierogi szpinakowe, bardzo dobre ale dosc drogie i jednak małe... Monika Goraco polecam (1) Bywam w Pueblo 2-4 razy w miesiacu. Nigdy nie spotkalam sie z... Axis^ coraz slabiej.... (2) Witam serdecznie, zgadzam sie z opinia Pani Sz. narzekajacej na obsluge... Julia Kresy (1) Wspaniała restauracja. Panuje wspaniały klimat i atmosfera. Pani Tatiana... gorgo dajcie spokój (1) juz tam nigdy nie pójdę- zanim sie doczekałam az łaskawie mnie obsłuża to... alka nie rozumiem aż tak złych ocen (1) Przeczytałem wszystkie złe oceny i aż bałem się iść. Przyjemnie się... mario Dobra Quchnia warta grzechu (1) Dobra Quchnia to idealne miejsce do przezywania rozkoszy podniebienia.... Agnieszka aliena - opinia (1) jedzinko super, warto sie tam wybrać nawet na romantyczną kolacje polecam aliena RAJ NA ZIEMII (1) Kocham tę restaurację!!! miyu Najlepsi z najlepszych !!! (1) Powiem tak. Uwielbiam jeść. Moje wojaże po świecie zawsze znaczę szlakiem... Sławomir Lewandowski Rewelacja:) (1) Zachecona opiniami postanowilam sie tam wybrac i musze przyznac ze jestem... magicks ochrona (1) ochrona nie rozroznia obuwia sportowego od innego i przez tonie wszedłem... defensywny