słabo.. (1) swojego czasu bardzo często odwiedzałam Siestę, byłam zadowolona ze smaku... Aga Wesele w Harnasiu:))polecam!! (1) Miejsce na wesele-rewelka;)Estetyczny wygląd sali. Nieprzesadzony w... Kasia &Ziemowit Polecam. (1) Mieliśmy tutaj przyjęcie weselne... restauracja 1 klasa! Polecam wszystkim..... MM
Gabe - opinia (1) Nie dość, że spóźnili się z otwarciem, to jeszcze na posiłek czekałam pół... Gabe czekoladka Rewelacja! (1) Najlepsza knajpa w 3miescie !:) PS.kompetentna obsługa, którą pozdrawiam... wielbiciel przerost formy nad treścią (1) Obsługa, to udająca arystokrację. Jakość obsługi jest dużo lepsza w barze... Waldi Perfekcyjna obsługa, piękne otoczenie, smaczne jedzenie (1) Ceny dość wysokie, ale w pełni uzasadnione. Uważam się za kuchennego... Waldi jadałem tam wielokrotnie (1) ...chociaż dawno nie byłem (na wiosnę ???) Uważam ,ze w takim miejscu... Jacop Gratulacje (1) Wspaniały pomysł i co najważniejsze, świetne wykonanie. Od razu widać jak... Katarzyna Knapińska nic dodac nic ując (1) jedzenie bardzo dobre obsługa też bobra. słuchajac wczesniejszych wypowiedzi... ben coraz mniej na talerzu (1) Byłam czestym bywalcem resteuracji i chyba już nim nie bede bo na talerzu... monika ok (1) Widac ze ludzie nigdy nie pracowali w gastronomi( ci ktorzy narzekaja... Przemek Jedzonko warte grzechu :) (1) mmmm... mniam :) za każdym razem kiedy przychodziłam i bede przychodzic sama... alicia5 Tajlandia i marchew? (1) Byliśmy tam z żoną i mają lekkiego pecha, że miałem okazję jadać pad thaia w... tejon Rozczarowanie (1) Bardzo wysokie ceny w stosunku do wielkości porcji. Za kilka łyżek karkówki... Tomasz Sorek @ (1) Wspaniałą caipirinhe dostalam wielka pyszna i orzezwiajaca. miodzio mckiewixcz Nic specjalnego... (1) Dzisiaj byłyśmy w Pinokiu z koleżanką... Duży minus za dym papierosowy... Mała Mi SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Byłem (pierwszy i ostatni raz ich pseudogościem) skandalcznie potraktowany w... maciej fidecki jest ok. (1) Jak na restaurację w hipermarkecie, to dają znacznie więcej, niż można się... najedzony RUCOLA (1) Wspaniała rstauracja wszystko bez zarzutu jedzenie niesamowicie pyszne tylko... Adriano_6