TRAGEDIA!! (1) Obsługa robi łache ze wogóle moze coś przywieść, czekamy i czekamy a... leszek pit - opinia (1) Kelnerzy rewelacyjni - skulturalni, sympatyczni, dyskretni. Polecam... pit Sebastian Kotarski - opinia (1) Witam często bywam wraz z moja nażeczoną w uroczej Karczmie. Jestesmy nia... Sebastian Kotarski
Miło i smacznie (1) Choć z zewnątrz budenek strasz i wygląda raczej ja krematorium niż... Cleo Piotr - opinia (1) Bardzo fajny wygląd i wystrój, miła obsługa, jedzonko bardzo dobre i ładnie... Piotr BEZNADZIEJA !!!! (1) Przy wejsciu Pani Kelnerka od razu krzyknęła: BRAK MIEJSC ! Na nasze... Meksykanin Thai Hut ... ohh yeah... give me some ;) (1) Bywalem w tej restauracji nie jeden raz i za kazdym razem wychodzilem... Pieczka zdecydowanie wszystkim polecam!!! (1) pyszne jedzenie , najlepsza chinska kuchnia w trójmieście , sympatyczna... tomasz UWAGA !!!! (1) Lokal jest do bani. Jedzenie mierne i srednio "meksykanskie". Poza tym... Meksykanin d - opinia (1) fakt, obsługa dobra, szybka i miła, jedzenie naprawdę takie sobie, żadna... d NAJGORSZE MIEJSCE W SOPOCIE !!! (2) Nie dośc, że restauracja wiecznie zadymiona to obługa wysoce... Nati Masakra,tragedia,mega porażka (1) Knajpa kiepska,juz nigdy tam nie pojdziemy,porażka po calosci,obsluga i... Grzegorz B. PECHOWY DZIEŃ ??? (1) Ostatnio wraz z koleżanką postanowiłyśmy zajść do STAREGO DOMKU. Pora była... Ania i Agnieszka W Klipperze już wiosna! (1) Można usiąść na tarasiku i ... czuć się nad morzem. Wydaje mi się, że... Kliperomaniak suuuper (1) chyba wszytko zostalo tu juz powiedziane !!! restauracja w skali 1-5... pawel REWELKA TO ZA MALO POWIEDZIANE (1) nic dodac nic ujac jedzenie swietne idealnie dostosowane dla potrzeb... leos awiec C.D. Do Autora AMatora (1) moge tu przytac wiele wrazen z pobytow w orientalnych restauracjach...ale... pawel DO AUTORA "AMATORA" (1) Niestety nie moge sie z Toba zgodzic gdyz zwiedzilem wiele restauracji... paweł Pychota (1) Krótko mówiąc: jedzenie jest bardzo smaczne, a opiekane ziemniaczki to poezja. bolo Super (1) Poprostu rewelacjia. nigdzie tak dobrze jeszcze nie zjadłem z zona i... klient